Splav River - odličan izbor za doček Nove godine

Splav River - odličan izbor za doček Nove godine

U potrazi ste za ne tako tipičnim dočekom Nove godine? Želite uzbudljivo veče prepuno dobre energije? Preporučujemo vam splav River – odličan izbor za doček Nove godine, ne samo zbog njegove popularnosti, već zbog specijalne atmosfere koja ovde vlada već nekoliko godina.

Splav River Nova godina pružiće vam nezaboravan provod i priliku da upoznate nove ljude koji dele istu želju sa vama – želju za dobrim provodom u novogodišnjoj noći. Očekuje vas mnogo iznenađenja i uzbudljivih trenutaka koji će učiniti da se zauvek sećate ovog dočeka.

 

Splav River - odličan izbor za doček Nove godine

 

Splav River je dobro poznat splav svim klaberima koji uživaju u dobrom provodu i specijalnim gostovanjima muzičkih zvezda sa naše scene koji ovde često nastupaju. Postoji dugi niz godina i predstavlja pravo oličenje noćnog života u Beogradu.

U novogodišnjoj noći očekuje vas odličan provod i još bolji muzički repertoar koji će vas držati na nogama tokom cele noći i učiniti da se osećate zaista specijalno. Uživajte u svakom trenutku u ovoj čarobnoj noći i priredite sebi nezaboravne trenutke.

Rezervišite vašu kartu za doček Nove godine pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.