Event centar Aria i doček Nove godine za pamćenje

Event centar Aria i doček Nove godine za pamćenje

 

Event centar Aria i doček Nove godine za pamćenje učiniće vaše novogodišnje veče savršenim. Uz fantastičnu ponudu i savršen enterijer, prisustvovaćete najlepšoj novogodišnjoj proslavi u gradu.

Aria event centar Nova godina je jedan od najatraktivnijih novogodišnjih proslava u Beogradu. Svojim jedinstvenim enterijerom privlači svakoga ko voli luksuzan ambijent koji će učiniti doček elegantnim i posebnim. Sav komfor za kojim tragate možete dobiti upravo ovde, u svom jedinstvenom stilu i pažljivo odabranoj dekoraciji.

 

 

Event centar Aria i doček Nove godine za pamćenje

 

Iz godine u godinu, Aria event centar postajao je sve atraktivniji i primamljiviji za sve vrste proslava, čemu je doprinela i atraktivna lokacija. Event centar Aria nalazi se na adresi Ušće bb, sa idiličnim pogledom na Kalemegdan i samu reku koji će vam priuštiti romantične trenutke koje ćete dugo pamtiti.

U dvojoj eleganciji i sofisticiranom stilu, prisustvovaćete specijalnom dočeku Nove godine i uživaćete u spektakularnom vatrometu koji ćete posmatrati kroz prozor Aria event centra.

Rezervišite vašu kartu za Novu godinu u Aria event centru pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.