Doček Nove godine u Departman baru za pamćenje

Doček Nove godine u Departman baru za pamćenje

Kako nam se doček Nove godine bliži, već možemo čuti pitanja gde ćemo proslaviti doček, šta ćemo obući kao i gde je ponuda najbolja i najpristupačnija. Ako želite da dočekate ponoć u velikom stilu, predstavljamo vam doček Nove godine u Departman baru za pamćenje

 

doek nove godine u departman baru za pamcenje

 

Departman Nova godina je novootvoreno mesto koje poseduje jedinstveni koncept i prostire se na 3 nivoa, što će učiniti ovaj doček specijalnim i potpuno drugačijim. U pitanju je premium doček koji će vam priuštiti pravo osveženje kada je ovo specijalno veče u pitanju i to zahvaljujući svom novom, savršenom ambijentu.

Menadžment tima potrudiće se da vam udovolji u svakom smislu i učini da se osećate zaista specijalno tokom cele večeri. Uz jedinstveni muzički odabir i jedinstvenu ponudu, budite uvereni da ćete teško moći da odolite Departman baru u novogodišnjoj noći. Očekujte nezaboravan provod i najlepši doček Nove godine kakav još niste doživeli.

Sa obzirom na veliko interesovanje kada je doček Nove godine u pitanju, savetujemo vam da na vreme rezervišete vašu kartu 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

T.Ž.