Splav River - Šako i Milena Ćeranić!

Splav River - Šako i Milena Ćeranić!

Marina Visković, Sloba Radovanović, Jala i Buba i Seka Aleksić već su napravili odličnu atomsferu na splavu River, a ovog vikenda to će učiniti Milena Ćeranić i Šako Polumenta! Milena nastupa 18. juna, a Šako posle nje, 19.

Milena Ćeranić rođena je u Kragujevcu, a 2008. godine smo je upoznali u Zveudama Granda. Publika je odmah bila oduševljena, pa Milena nastupa u noćnim klubovima, splavovima i kafanama.

Šako Polumenta, odnosno Sakib, rođen je u Bijelom Polju. Muzikom je počeo da se bavi 1993. godine, i do danas objavio je jedanaest studijskih albuma i veliki broj singlova. Tokom cele godine ima rezervisane nastupe po regionu, a i po Evropi.

Dvanaesta sezona na Riveru počela je burno, pa zato ne oklevajte da rezervišete svoja mesta putem sajta www.kudaveceras.rs, kao i na broj telefona 062 262 212. Na raspolaganju su barski stol, visoko sedenje ili separe. Splav River može da ugosti, u maksimalnom kapacitetu, čak 500 ljudi.

Splav River

Splav River smešten je na Savskom keju, popularnom šetalištu ispod Brankovog mosta. Ovde ćete pronaći ljubitelje pop i narodne muzike, ali je ujedno i jedno od najpopularnijih beogradskih mesta, koje rado posećuju i stranci.

Letnja je varijanta poznatog kluba Cinema, koji se nalazi u Gračaničkoj ulici broj 18. Osim leti, ovaj splav je izuzetno popularno mesto i kada je Nova godina u pitanju.

Na ovom splavu pre pandemije slušali smo izvođače kao što su Peđa Medenica, Katarina Grujić, Maja Berović, Tanja Savić, Lapsus bend, Aleksandra Prijović, Dara Bubamara, Ćemo, Marina Visković, Viki Miljković, Aca Lukas, Amar Gile i mnogi drugi.

River je osmišljen i uređen po ugledu na najbolje svetske klubove. Zbog toga ovde nema lošeg mesta koje ćete rezervisati, pa ste uvek u centru zbivanja.

Pre pandemije splav je radio pet dana nedeljno - ponedeljkom, sredom, petkom, subotom i nedeljom. Očekujemo isti ritam uskoro, odnosno da će raditi više dana, a ne samo petkom i subotom, kao što se slučaj sada.

Foto: Facebook / splavriverofficial