Nova godina hoteli

Nova godina hoteli

Ukoliko želite glamurozan doček sa stilom, Nova godina hoteli treba da budu Vaš prvi izbor. Osnovne karakteristike koje krase doček Nove godine u hotelima su elegancija, luksuz, stil i nivo. Kada su u pitanju Nova godina hoteli, uglavnom je to doček koji, po pravilu, biraju nešto ozbiljniji gosti.

Nije obavezno, ali su to najčešće ekipe 30+ godina, parovi ili društva, porodični, uspešni poslovni ljudi i oni koji žele i prihvataju samo vrhunski nivo kvaliteta i usluga. Generacije mlađe od 25 godina, ređe se odlučuju za ovu varijantu dočeka.

Nova godina hoteli svakako spada u prestižniju i skuplju varijantu proslave novogodišnje noći. Zato je češće i biraju oni koji imaju novca i ne žale da ga potroše na uživanje. Međutim, viša cena, u ovom slučaju, podrazumeva i viši i sveobuhvatniji nivo usluga koje Nova godina hoteli nude.

 

Nova godina hoteli

 

Na prvom mestu, doček u hotelu podrazumeva da, tokom cele novogodišnje noći, imate obezbeđeno mesto za sedenje, kao i uslugu konobara za stolom. Dakle, komfor i udobnost, neometano druženje sa prijateljima ili partnerom su zagarantovani. Ne morate brinutu ni o dugotrajnom stajanju na potpeticama ili guranju u gužvi.

Svečana novogodišnja večera, koju pripremaju profesionalni kuvari, obradovaće sve gurmane i poštovaoce vrhunskih specijaliteta. Uobičajeno, u pitanju su ekskluzivniji obroci i po ukusu i po količini, ali i po dekoraciji. Počev od predjela i salata, preko glavnih jela, do dezerata, sve mora biti savršeno.

Neograničena konzumacija pića i to onih kvalitetnijih, stranih i skupljih, uglavnom je obuhvaćena ponudom koju Nova godina hoteli nude. Neretko su u ponudu uključena vina sa geografskim poreklom, najkvalitetniji svetski brendovi viskija i šampanjac, kojim se tradicionalno nazdravlja u ponoć.

 

 Nova godina hoteli

 

Novogodišnja noć u hotelu slavi se uz zvuke zabavne, pop i narodne muzike. Ekskluzivna ponuda hotela za doček podrazumeva često i angažovanje onih ekskluzivnih muzičkih imena, koja inače retko možete videti na običnim svirkama.

U svakom slučaju, za vrhunsku atmosferu i pozitivnu energiju, kao i đuskanje do jutra, biće zaduženi popularni bendovi i izvođači. Nezaobilazan je i nastup nekog trubačkog orkestra u ponoć.

Nova godina hoteli nude i čitav niz dodatnih pogodnosti. Na raspolaganju Vam je garderoba i obezbeđen parking, a ono što ih svakako izdvaja od svih ostalih vidova dočeka, jeste mogućnost noćenja. Hoteli raspolažu raznovrsnim sobama i apartmanima, često i teretanama, bazenima i spa centrima, pa se novogodišnja noć može produžiti u višednevno opuštanje i uživanje.