Mali vikend za veliki doček Nove godine

Mali vikend za veliki doček Nove godine

Restoran i event centar Mali vikend savršen je izbor za veliki doček Nove godine. Mali vikend iz godine u godinu sve je popularnije mesto kada je u pitanju novogodišn je veče Budite sigurni da će i za doček 2022. Nove godine prirediti nezaboravno novogodišnje veče koje ćete dugo pamtiti.

Ispratite staru i pozdravite Novu godinu u luksuznom ambijentu restorana Mali vikend koji će vas oduševiti svim segmentima svoje izuzetne ponude.

 

RESTORAN MALI VIKEND DOCEK NOVE GODINE 2022

 Mali vikend za veliki doček Nove godine

 

Restoran Mali vikend doček Nove godine 2022 nalazi se na prelepoj lokaciji, u bulevaru Oslobođenja 385a na Banjici. Jedan je od najlepših restorana u gradu za sve vrste proslava, a u novogodišnjoj noći zablista posebnim sjajem. Očekuje Vas glamurozan ambijent, vrhunska hrana, fenomenalna zabava i sjajna muzika uživo.

Opremite se dobrim raspoloženjem, okupite prijatelje i spremite se za nezaboravnu novogodišnju noć. Uživaćete u svakom trenutku koji će Vam doček Nove godine Mali vikend prirediti.

Gostoljubivo osoblje postaraće se da Vam čaša uvek bude puna omiljenog pića iz bogate ponude koja će Vam biti na raspolaganju. Posebno ćete uživati u savršenim ukusima specijaliteta sa menija svečane večere. Restoran Mali vikend nadaleko je poznat po gastronomskim čudima i velikim porcijama. Specijaliteti kuće su: srpski popeci, punjena rolovana vešalica, sablja, carsku ražnjić, rolovana plećka ispod sača, ćureći file na žaru i mnogi drugi.

Za pozitivnu energiju i usijanu atmosferu u najluđojj noći zadužen su popularni bendovi, poput sjajnog Adagio benda, dobro poznatog po raznovrsnom repertoaru, odličnim glasovima i fantastičnoj atmosferi.

Mali vikend organizuje veliki doček Nove godine po izuzetno pristupačnim cenama, dostupnim svačijem džepu i standardu. Obezbeđen je i parking za sve goste.

Potražnja je velika, zato ne čekajte dugo. Obezbedite svoj Mali vikend doček Nove godine! Broj telefona za informacije i rezervacije 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).