Boemski doček Nove godine u kafani Druga kuća

Boemski doček Nove godine u kafani Druga kuća

Svako ko se bar jednom ovde provodio zna da je najbolji boemski doček Nove godine u kafani Druga kuća.

Ogromnu popularnost kafana Druga kuća stekla je zahvaljujući šarmantnom i opuštenom enterijeru, fantastičnim živim svirkama, boemskoj atmosferi, vedrim i razigranim gostima, kao i gostoljubivom osoblju.Savršena lokacija u centru grada, u Nušićevoj ulici broj 27 dodatni je bonus.

 

KAFANA DRUGA KUCA DOCEK NOVE GODINE 2022

Kafana Druga kuća doček Nove godine 2022 uvek je poseban doživljaj i jedinstveno iskustvo koje će Vam priuštiti najlepše trenutke i uspomene koje se ne zaboravljaju. Osetićete domaćinsku atmosferu i opušteno uživati u najluđoj noći uz najveće hitove narodne muzike, kako one trenutno aktuelne, tako i one neprolazne bez kojih se noć u kafani ne može zamisliti.

U Drugoj kući redovno gostuju vrhunski bendovi i popularni pevači, koji atmosferu iskusno dovode do usijanja. Pomenimo samo neke od mnogih: Nemanja Toplica, Nemanja Staletović, Aleksandra Marjanović, Žile hram, Miloš Živković, Tea Stoševska, Filip Mitrović, itd...

Doček Nove godine, koji je proglašen za jedan od najboljih u gradu, održan je upravo u kafani Druga kuća kada smo dočekivali 2020. godinu. Totalno ludilo i brutalno dobar provod napravili su Nenad Nikolić i Dragana Verešan. Sjajne vokalne mogučnosti, ogromna zabavljačka energija, fantastična harizma, izuzetan repertoar i veseli gosti učinili su da ovo bude dočak o kojem se dugo pričalo u Beogradu.

Kako bi užitak bio u potpunosti savršen doček Nove godine kafana Druga kuća, po izuzetno povoljnoj ceni karte, ponudio je i neograničenu konzumaciju najkvalitetnijih pića, kao i preukusan i obiman ketering.

Tim zadužen da organizuje doček Nove godine u kafani Druga Kuća obećava novine i osveženja za naredni doček i proslavu Nove godine. Pratite naš sajt redovno i budite prvi koji će saznati šta se priprema za doček 2022.

Rezervišite Vaše mesto na vreme: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).