Elitni doček Nove godine na splavu Kopernikus 610

Elitni doček Nove godine na splavu Kopernikus 610

Elitni doček Nove godine na prelepom splavu Kopernikus 610 jedan je od najatraktivnijih i najtraženijih dočeka u Beogradu poslednjih nekoliko godina. Za to postoje brojni razlozi, od kojih ćemo pomenuti samo one najbitnije.

Atraktivna lokacija, na samom ušću Save u Dunav, sa novobeogradske strane, lako je dostupna iz svih delova grada. Ovakav položaj omogućava da se sa splava Kopernikus 610, kojim dominiraju staklene površine, neometano može uživati u bajkovitom pogledu na reku, Kalemegdansku tvrđavu i Sabornu crkvu.

Pored toga, tačno u ponoć, uživaćete i u jedinstvenom pogledu na tradicionalni novogodišnji vatromet. Ovom spektaklu možete prisustvovati i sa veličanstvene terase splava Kopernikus do koje se dolazi panoramskim liftom, pa je i vožnja njime, doživljaj za sebe.

 

KOPERNIKUS 610 EVENT CENTAR DOCEK NOVE GODINE 2021

 Elitni doček Nove godine na splavu Kopernikus 610

 

Kopernikus 610 Event Centar doček Nove godine 2021, sa sigurnošću možemo reći, najekskluzivniji je objekat ovog tipa u Evropi, posebno kada je reč o novogodišnjoj noći. Čitav kompleks zrači luksuzom i najkvalitetnijim materijalima od kojih je sačinjena i uređena, kako njegova unutrašnjost, tako i spoljašnost. Zidan je od čvrstih materijala i raspolaže kvalitetnim sistemom grejanja, što omogućava da bude prijatno i toplo, čak i u hladnoj novogodišnjoj noći iako je smešten na vodi.

Prostrana svečana sala uređena sa puno stila, odiše glamurom, modernim i elegantnim elementima i detaljima. Raspolaže sa dva nivoa koji se mogu koristiti kao jedinstven ili dva zasebna prostora. U njima se može smestiti više od 1000 gostiju raspoređenih na sedeća mesta za svečanim banket restoranskim stolovima. Doček Nove godine splav Kopernikus nema u ponudi loša mesta.

Prelepe svečane sale su skoro savršenog kvadratnog oblika, a bine su postavljene u sredini. Na taj način je i najudaljeniji sto od bine zapravo tek šesti sto od nje. S obzirom da u salama nema ni drugih fizičkih prepreka, imaćete savršen pogled na sva dešavanja na bini.

 

 Elitni doček Nove godine na splavu Kopernikus 610

 

Ovo je doček Nove godine koji ne smete propustiti. Organizatori su iskusni majstori u pravljenju prestižnih dočeka. Savršeno kombinuju luksuzno, sofisticirano i kvalitetno, podjednako kada je reč o osoblju, hrani, piću, dekoraciji ili izvođačima zaduženim za žestok ritam i najveseliju atmosferu.

Osoblje je nenametljivo, profesionalno i izuzetno ljubazno i predusretljivo. Hrana vrhunska. Najbolji prestonički kuvari zaduženi su za raskošan savršen meni na kome se nalaze brojne slane i slatke đakonije i poslastice. Kada ih probate, shvatićete da se radi o vrhunskim specijalitetima i vrhunskom umeću njihove pripreme.

Doček Nove godine Event Centar Kopernikus 610 najbolja je novogodišnja žurka u gradu. Koliko je atmosfera usijana i energija pozitivna, govore i imena muzičkih zvezda koja su na ovim dočecima nastupale, poput: Tropico banda, Kebe, Milice Todorović i planiranog gostovanja Peđe Medenice i Rade Manojlović.

Gosti koji u novogodišnji provod krenu svojim automobilom na raspolaganju imaju veliki privatni parking ispred samog splava, rezervisan samo za njegove goste.

O dočeku Nove godine splav Kopernikus možete se informisati i napraviti rezervacije putem broja telefona 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).