Nova sezona na splavu Sindikat - Dženan Lončarević!

Nova sezona na splavu Sindikat - Dženan Lončarević!

Splav Sindikat otvorio je svoja vrata - nova sezona počela je 9. juna. Pod parolom "Sindikat reloading" nastupila je Edita. Svoje mesto među zvezdama, kako ovde vole da kažu, 11. i 12. juna obezbedili su svi oni koji su slušali Miami bend i Beso de loco. Letele su salvete, dobro poznate melodije i emocije, a tako će biti i 24. juna, kada nastupa Dženan Lončarević .

Za provod na Sidnikatu potrebna je rezervacija, pa svoje mesto na ovom splavu rezervišite preko sajta www.kudaveceras.rs , kao i putem broja telefona 062 262 212 - poziv ili poruka.

Splav Sindikat

Splav Sindikat kapaciteta je 500 osoba. Pronaći ćete gana Beogradskom sajmu bb, odnosno na adresi Bulevar Vojvode Mišića bb. U pitanju je opština Savski venac. Smeštena je na desnoj obali reke Save i zauzima centralni položaj u Beogradu. Ovaj deo grada nezaobilazan je za turiste, a po njihovom broju nalazi se na prvom mestu među prestoničkim opštinama.

Sindikat je prava je destinacija za sve one koji su ljubitelji strane, ali i domaće muzike. Ovde se posebno se sluša pop muzika i to od 2010. godine.

Splav je renoviran 2014. godine, a posebnim ga čini enterijer, kaoi vrhunski svetlosni šou, koji se emituje tokom nastupa izvođača.

Sindikat se svrstava u sam vrh noćnog života u glavnom gradu. Poznat je po izuzetnom provodu, vrhunskoj atmosferi i urbanoj ekipi, koja je nešto starijih godina. Ovde često možete da sretnete i neku od naših poznatih javnih ličnosti.

Veče na Sindikatu obično počinje di džej, koji pušta muzikui u prvih sat vremena. Potom sa svirkom nastavljaju bendovi.

Program je pre pandemije bio rezervisan za petak i subotu, a nešto slično očekujemo i tokom ovog leta. Žurka je počinjala u ponoć i trajala je do posle 4 sata ujutro. Trenutno je radno vreme do 1.

Ovde su svoje nastupe imali popularni klupski bendovi i pevači, kao što su, osim pomenutik, Alter ego, Majami bend, Milan Amkić, Muzička mašina.

A.K.

Foto: Facebook / sindikat.beograd