Čudesan doček Nove godine u restoranu Hyde park

Čudesan doček Nove godine u restoranu Hyde park

Ovog 31. decembra izaberite čudesan doček Nove godine u restoranu Hyde park i uživajte u najlepšoj novogodišnjoj čaroliji u Beogradu. Restoran Hyde park Beograd ušuškao se na bajkovitoj lokaciji, u samom srcu Dedinja, na uglu ulica Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića broj 6 i Botićeve ulice broj 1.

Smešten u neposrednoj blizini istoimenog parka okružen je kako njegovim, tako i vlastitim bujnim rastinjem i negovanim zelenilom kojima je raskošna bašta ovog restorana ispunjena. Romantičnog ambijenta iz tog razloga ovde ne nedostaje. Tokom zime i snežnih dana, romantici se priključuju i bajkoviti elementi, koji čine savršenu scenografiju za doček Nove godine.

 

RESTORAN HYDE PARK DOCEK NOVE GODINE 2022

 

Čudesan doček Nove godine u restoranu Hyde park

 

U svom autentičnom ambijentu, restoran Hyde park doček Nove godine i njegovo osoblje daće sve od sebe da Vam udovolje u svakom pogledu i učine Vaše novogodišnje veče i doček magičnim. Kako opisati magičan enterijer ovog restorana rečima? Izuzetno zahtevan zadatak čak i za one najtalentovanije za pisanje. Restoran Hyde park smešten je u prelepoj vili, koja predstavlja pravi arhitektonski biser.

Sama unutrašnjost restorana je unikatna i jedinstvena. Elegantna, šarmantna, aristokratska…sa impozantnim brojem odabranih detalja koji su poseban začin magije ovog prostora. Umetničke pločice, velike polukružne staklene površine, nameštaj od kovanog gvožđa i drveta, bogatstvo boja, a sve to urađeno elegantno i sa vrhunskim stilom.

Kombinacija “Alise iz zemlje čuda”, predratnih aristoktastskih vila i stila francuskih dvorova, uz dodatak elegantne novogodišnje dekoracije, učiniće da vam ovaj doček bude istinsko hedonističko uživanje.

 

Čudesan doček Nove godine u restoranu Hyde park

 

Doček Nove godine Hyde park restoran okuplja goste, za koje možemo reći, da su istinski najveći hedonisti. Oni koji vole da uživaju u svakom trenutku i svakom smislu, od komfora, usluge, preko muzike, pića do najlepših kulinarskih ukusa koje pripremaju najbolji beogradski kuvari.

Meni za proslave osmišljen je tako da zadovolji svačiji ukus. Verujte nama, ukoliko niste još uvek sami isprobali, da je svako jelo, domaće ili internacionalne kuhinje, preukusno i jednostavno savršeno. Doček Nove godine u Hyde park-u znači da ćete uživati u pravoj kulinarskoj čaroliji i najkvalitetnijim pićima.

Za dobro raspoloženje, moćnu prazničnu atmosferu i pozitivnu energiju, postaraće se odličan muzički repertoar i sjajni izvođači, sa kojima ćete uz pesmu i igru ući u novu godinu.

Nova godina Hyde park restoran rezervacije i informacije 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).