Nova sezona na splavu Freestyler!

Nova sezona na splavu Freestyler!

Splav Freeestyler otvorio je svoja vrata u novoj sezoni 11. juna. Nastupali su rezident di džejevi, pod sloganom "Leto može da počne". Žurka je startovala od 19 sati.

Get low žurka organizovana je u subotu, dok su u nedelju posetioci đuskali uz IDJTV hitove.

Za svaki utorak najavljena je žurka Back to 90's, a četvrtkom All time music hits uz specijalnu ponudu 1+1 do 21:30.

Provod za svako veče kreće od 20 sati, a neophodne su rezervacije. Obezbedite svoja mesta putem sajta www.kudaveceras.rs, kao i na broj telefona 062 262 212 - poziv, SMS, Viber, WhatsApp.

Splav Freeestyler

Splav Freeestyler je prava top destinacija Beograda. Toliko je čuven, da ovde dolaze i mnogobrojni turisti. Scenski nastupi, vrhunska rasveta i najkvalitetnije ozvučenje čine ga izuzetnim prostorom za provod. Nalazi se na Ušću.

Najviše prija onima koji vole da čuju house i RnB muziku. Otvoren je 2001. godine, a mesto nije menjao - pronaći ćete ga na 14. poziciji od Brankovog mosta nizvodno.

Na ovaj splav dolazi da se provede urbana ekipa, ali ćete na ovom mestu videti i mnoštvo poznatih ličnosti. Osim letnjeg provoda, ovde se organzuje i provod kada je u pitanju Nova godina. Freeestyler je savršeno mesto i za momačke večeri i devojačke večeri, a posebno za one mlade i mladoženje koji žele da im to veče bude glamurozno.

Pre pandemije, žurke su na ovom splavu organizovane gotovo svakog dana. Nastupali su top di džejevi Srbije, ali su gostovali i najbolji diks džokeji svetske scene. Posebno su bile popularne zabave pod nazivom We Are The 90's, I Love RnB, IDJ TV Party, Get Low i Freestyler Fever.

Enterijer splava podeljen je na nekoliko prstenova. Na spoljnjem prstenu postoji mogućnost da sedite u nekom od velikog broja separea, a na ostalim prstenovima ste u blizini samog centra prostora, pa možete da uživate za barskim stolom ili u visokom sedenju. Ukoliko ipak više želite da budete u samom centru dešavanja, najbolje je da rezervišete mesto za šankom.

A.K.

Foto: Facebook /ClubFreestylerBelgrade