Glamurozni doček Nove godine u restoranu Stadion Hall

Glamurozni doček Nove godine u restoranu Stadion Hall

Glamurozni doček Nove godine u restoranu Stadion Hall spektakularan je događaj po najvišim svetskim standardima koji nipošto ne treba propustiti. Luksuzan prostor, elegantna dekoracija, odlična ponuda i najbolji muzički izvođači učinili su da doček Nove godine Stadion Hall postane najtraženiji doček Nove godine u gradu.

Tim organizatora iza sebe ima višegodišnji niz uspešnih organizacija dočeka najluđe noći. Budite sigurni da će se postarati da svaki trenutak proveden na ovoj žurci bude poseban momenat koji ćete pamtiti i rado ga prepričavati. Svi koji su prisustvovali prethodnim proslavama Nove godine u Stadion Hall-u slažu se da su i usluga i atmosfera bili zadivljujući.

 

RESTORAN STADION HALL DOCEK NOVE GODINE 2022

 

 Glamurozni doček Nove godine u restoranu Stadion Hall

 

Izbor mesta na kome ćete ispratiti staru i pozdraviti novu godinu nije lak, ali jedan od presudnih faktura uvek je muzika. Da bismo Vam približili šta restoran Stadion Hall doček Nove godine nudi i po čemu je tako poseban, pomenućemo nekoliko muzičkih veličina koje su na njima gostovale: Aco Pejović, Lexington bend, Peđa Medenica i Katarina Grujić, Šaban i Ilda Šaulić, Đani i Andreana Čekić.

Jasno Vam je da je atmosfera bila moćna, ritam žestok a provod nezaboravan. Igralo se i pevalo do ranih jutarnjih sati, a i tada su se gosti nerado razišli. Novogodišnja noć u restoranu Stadion Hall je događaj kome ćete se rado vraćati i koji ćete, sa zadovoljstvom, preporučivati svojim prijateljima i poznanicima.

Prelepa, sofisticirano i elegantno uređena, svečana sala restorana Stadion Hall nalazi se na Voždovcu, na poslednjem spratu tržnog centra Stadion. Uređena sa vrhunskim stilom u kombinaciji sa magičnom rasvetom ostavlja jedinstven, pomalo bajkovit utisak.

Spoljni zidovi od stakla i savršena lokacija, pružaju užitak uživanja u magičnom pogledu na panoramu grada, kao i na spektakularni novogodišnji vatromet. Ozvučenje, ventilacija i grejanje, sve je na najvišem nivou, tako da su Vam komfor i prijatan boravak zagarantovani.

 

Glamurozni doček Nove godine u restoranu Stadion Hall

 

All Inclusive ponuda doček Nove godine u restoranu Stadion Hall uključuje fantastičnu ponudu hrane i neograničenu konzumaciju najkvalitetnijih, domaćih i stranih pića, kafa i sokova. Za švedski sto zaduženi su sjajni kulinarski magovi, koji će Vas oduševiti i izgledom i ukusom posluženih, slatkih i slanih, đakonija. Uživaćete u svakom zalogaju tradicionalnih domaćih, ali i internacionalnih gastronomskih poslastica koje će se naći pred Vama.

Obezbeđen parkig za sve goste i preljubazno iskusno osoblje dodatni su plus koji doček Nove godine u restoranu Stadion Hall čine toliko drugačijim od drugih.

Nestrpljivo očekujemo najavu dočeka 2022. godine. Budite uz nas i među prvima saznajte šta nas ovog decembra očekuje u restoranu Stadion Hall. Telefon za informacije i rezervacije: 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).