Ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Victory

Ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Victory

Ekskluzivan doček Nove godine u restoranu Victory postao je jedna je od najpopularnijih i najtraženijih novogodišnjih zabava u Beogradu i zaluženu reputaciju nastavlja da opravdava. Restoran Victory, jedan od najlepših prestoničkih restorana, nalazi se na odličnoj lokaciji.

Smestio se nedaleko od centra grada i gužve, na mestu nekadašnjeg restorana Hollywood Voždovac, u ulici Bulevar Peka Dapčevića 240.

Odlično povezan linijama gradskog prevoza i lako pristupačan iz svih delova grada. Ukoliko na proslavu dolazite svojim automobilom, ovaj restoran raspolaže i velikom garažom, koja je obezbeđena video i fizičkim nadzorom.

 

DOCEK NOVE GODINE RESTORAN VICTORY 2022

Doček Nove godine restoran Victory 2022 učiniće sve što je potrebno kako bi Vaše novogodišnje veče proteklo magično. Besprekorna organizacija i odlična ponuda čine da ovo bude doček Nove godine koji se ne propušta. Svi kriterijumi neophodni za kvalitetnu novogodišnju zabavu i sjajan provod su ispunjeni.

Svečana sala event cetra Victory odiše elegancijom i pozitivnom energijom. Moderno uređen i savršeno dekorisan prostror, obasjan fantastičnim svetlima vrhunskih reflektora, oduševiće i goste najsofisticiranijeg ukusa. Atraktivan začin lukuza oličen je u prelepim fontanama. Besplatan Wi-Fi, najkvalitetniji sistemi ventilacije i klimatizacije, učiniće Vaš boravak komfornim i prijatnim.

 

Doček Nove godine restoran Victory podrazumeva sjajnu all incusive ponudu, po izuzetno pristupačnim cenama. Očekukuje Vas novogodišnja večera, na čijem meniju se nalaze svojevrsni specijaliteti i neograničena konzumacija široke palete domaćih pića. Ukoliko poželite da uživate u kapljicama uvozne žestine, biće Vam dostupna po promotivnim cenama. Gostoljubivo i izuzetno profesionalno oosblje potrudiće se da izađe u susret svim Vašim željama i potrebama.

Razigrana i žestoka atmosfera, ispinjena najvećim hitovima i najlepšim glasovima naše muzičke scene, učiniće da se provedete nezaboravno. Pevači snažne energije i harizme, poput Đorđa Arsovića Neste i Jelene Jovanović držaće Vas, u najboljem raspoloženju, na nogama do jutra.

Pozivamo Vas da zajedno uživamo u najluđoj noći! Broj telefona za informacije i rezervacije: 062/111-22-33 (SMS, WhatsApp, Viber).