Doček Nove godine u čarobnom ambijentu restorana Princ

Doček Nove godine u čarobnom ambijentu restorana Princ

Doček Nove godine u čarobnom ambijentu restorana Princ ispuniće sva Vaša očekivanja i želje u pogledu savršenog novogodišnjeg provoda i proslave za pamćenje. Ukoliko želite da doživite bajkovit doček Nove godine, ovaj restoran će Vam upravo to i prirediti. Restoran Princ ušuškan je u prelepom ambijentu Beogradskog hipodroma. Snežnim prekrivačem dekorisano prirodno okruženje stvara idiličan zimski ambijent.

Raskošan enterijer uređen je elegantno i sa stilom na najvišem svetskom nivou. Specifična kombinacija tradicionalnih i modernih elemenata daje mu jedinstvenu notu, koja ga izdvaja od svih drugih sličnih mesta u gradu. Luksuzna, komforna i prijatna atmosfera idealna je za pravi novogodišnji spektakl.

 

DOCEK NOVE GODINE RESTORAN PRINC 2022

 

Doček Nove godine u čarobnom ambijentu restorana Princ

 

Doček Nove godine restoran Princ 2022 podrazumeva da ćete uživati u magičnim ukusima vrhunskih specijaliteta, koji će se naći na svečanoj novogodišnjoj trpezi. Bogat izbor predjela, salata, glavnih jela i deserata, sa posebnom pažnjom i ljubavlju pripremaju vrhunski kulinarski majstori. All inclusive ponuda uključuje i neograničenu konzumaciju najkvalitetnijih domaćih pića, dok se uvozna premijum žestina doplaćuje po izuzetno korektnim i pristupačnim cenama.

Ekskluzivan muzički odabir popularnih izvođača, poput zvezda Granda Stevana Madžarevića i Kristine Radosavljević, kao i raznovrstan repertoar, doček Nove godine u restoranu Princ učiniće jedinstvenim iskustvom. Biće to veče ispunjeno najvećim hitovima, raspoloženim i veselim gostima, uz puno emocija, igre i nazdravljanja.

 

Doček Nove godine u čarobnom ambijentu restorana Princ

 

Restoran Princ Hipodrom može se pohvaliti timom izuzetnih profesionalaca, koji posebno blistaju kada su u ptanju organizacije proslava, što ćete u najluđoj noći, na najlepši način, iskusiti i sami. Ne propustite priliku da i Vi budete deo najboljeg dočeka u Beogradu!

Broj telefona za rezervacije doček Nove godine restoran Princ  062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).