Doček Nove godine u restoranu Savanova - beogradsko najfinije

Doček Nove godine u restoranu Savanova - beogradsko najfinije

Savsko šetalište ili Sava promenada prostire se ispod Brankovog mosta i deo je biciklističke trase koja se prostire od Zemunskog keja do Ade Ciganlije. Šetalište je potpuno prilagođeno deci, napravljeno je nekoliko igralištai ljuljaške, a za starije je napravljena teretana na otvorenom i sportski teren za odbojku.

Naravnom ovo je stecište mnogobrojnih restorana, kafića, klubova, koji su izuzetno popularni. Za kratko vreme ova destinacija postala je i prava turistička atrakcija. Rado je biraju i poznate ličnosti.

Prostor je preuređen u septembru prošle godine, a ovde može da se pristupi i kruzerima.

U takvom okruženju, jedan od bisera je i restoran Savanova.

Restoran Savanova

Restoran Savanova vodi se krilaticom "najfinije u Beogradu". To je mesto za vaše susrete i životne priče.

Savanova Beograd je napravljena tako da vam bude nadohvat ruke, kako biste maksimalno uživali u svakodnevnom zadovoljstvu pomoću pažljivo odabranog menija.

Donoseći fascinantnu panoramu grada, kao istinsku poslasticu, učinili su sve da doživite putovanje bez premca, sa kojeg možda ne želite da se vratite.

Hrana predstavlja savršenu kombinaciju balkanske i međunarodne kuhinje. Isprobajte neka od ukusnih jela, koje je pripremio kuvar svetske klase.

Smešten je na Savskom šetalištu. Odiše luksuzom i odmah je postao popularan, nakon otvaranja. U Savanovi možete odabrati da sednete za restoranski sto, separe, barski sto ili šank. Naravno, potrebna je rezervacija.

Osim uživanja tokom dana, ovde možete da uživate i noću, a takođe jednako i kada je docek Nove godine.

 

Doček Nove godine u restoranu Savanova

Kada je u pitanju restoran Savanova Nova godina se organizuje uz neograničenu konzumaciju pića i kompletnu večeru. Doček se organizuje sa stilom, sa pogledom na reku, u prostoru koji odiše duhom modernog Beograda.

Cena je od 40 do 220 evra, a mogu se odabrati mesta za sedenje (restoranski sto, separe) ili mesto za barskim stolom ili barom.

Muzika je zabavna i narodna, a zadužen je bend, kao što je Get lucky band. Sviraju i domaći i strani pop i rock, funky, evergreen, starogradska.

A.K.

Facebook / savanova.belgrade