Nova godina u restoranu Gabiano - bajka na Dunavu

Nova godina u restoranu Gabiano - bajka na Dunavu

Zemunski kej ili Kej oslobođenja nalazi se u jednom od najlepših delova Beograda. Na desnoj je obali Dunava, počinje ispod brda i naselja Gardoš i doseže do opštine Novi Beograd.

Ovde se nalazi i popularni hotel Jugoslavija, koji je jedan od najvećih hotela u Beogradu. Zatvoren je nakon NATO bombardovanja 1999. godine, kada je bio veoma oštećen. Delimično je otvoren 2007. godine kao najveći kazino u prestnici.

Obala ispred hotela je lokacija mnogih restorana, klubova i splavova i takođe ključna tačka noćnog života u Zemunu. Ovde se nalazi i restoran koji je centar naše priče.

Restoran Gabbiano

Restoran Gabbiano, odnosno kafe i restoran, nalazi se na adresi Kej oslobođenja bb (kod hotela Jugoslavija). Prostire se na dva nivoa, sa otvorenom kuhinjom, tako da gosti mogu da gledaju proces prireme jela. Prostor je prostran, elegantan i dobro opremljen.

Ovo je idealno mesto za uspešno organizovanje svih vrsta svečanosti, kao i poslovnih sastanaka, seminara, konferencija, prezentacija, promocija, modnih revijam, a posebno kada je doček Nove godine u Beogradu. Kapacitet restorana je 250 gostiju, a sa baštom može ugostiti i do 500 osoba.

Za dnevnu varijantu nudi najveću i najlepšu baštu na Dunavu, koja pruža blistav i veličanstven pogled na reku i sjajnu i opuštajuću atmosferu. Ne zaostaje ni zatvoreni prostor, koji je klimatizovan, akustičan.

Gabbiano Exclusive

Gabbiano može da se pohvali najeksluzivnijim prostorom, odnosno banket salom - Gabbiano Exclusive. Kapacitet je 200 sedećih mesta. Prostor je moderno i stilski uređen, a sastoji se iz jedne celine, bez ijednog stuba u celoj sali. Prostor je klimatizovan, akustičan, i opremljen najsavremenijom rasvetom i zvukom.

Upravo ovde dočekuje se novo leto.

Restoran Gabbiano Nova godina

Kada je u pitanju restoran Gabbiano Nova godina postaje prava bajka. Za muziku je zadužen bend, kao što je Double Trouble. Slušaju se strani hitovi, ex-yu i pop-rock vanvremenski hitovi, a potom i najbolja domaća muzika.

Cena dočeka je 50 evra, a sva mesta su svečana banket i sve pozicije stolova su dobre. U cenu ulazi neograničena konzumacija hrane i pića i sedeće mesto za svečanim stolom.

A.K.

Foto: Facebook / gabbianorestoran