Proslavite doček Nove godine u restoranu Bajka

Proslavite doček Nove godine u restoranu Bajka

Proslavite doček Nove godine u restoranu Bajka i budite deo najlepših novogodišnjih večeri u Beogradu. Ususret praznicima svi uveliko razmišljamo gde ćemo uživati u novogodišnjoj večeri. Ukoliko nemate ideju, predstavljamo vam restoran Bajka koji iz godine u godinu organizuje nezaboravan doček Nove godine.

 

DOCEK NOVE GODINE RESTORAN BAJKA 2022

 

Doček Nove godine restoran Bajka 2022 predstavlja mesto najlepšeg provoda u Beogradu kada je restoranski doček u pitanju i svake godine oduševi svoje posetioce besprekornom organizacijom.

 

Proslavite doček Nove godine u restoranu Bajka

 

Ne sumnjamo da će tako biti i ovog puta i to u još boljem raspoloženju i organizaciji. Kao i uvek, za muziku će biti zadužen jedan od vrhunskih bendova i pevači koji i te kako umeju da naprave odličnu atmosferu. Restoran Bajka odavno je mesto poznato po odličnom provodu, zato nemojte sumnjati u atmosferu koja vas ovde za doček Nove godine očekuje.

Što se ponude tiče, uz atraktivnu cenu očekuje vas kompletna svečana večera kao i All inclusive ponuda pića koje će se točiti tokom cele večeri. U novogodišnjoj večeri uživaćete u pravom restoranskom, etno ambijentu koji je savršen za svaku vrstu proslave. Restoran Bajka nalazi se u srcu Košutnjaka i predstavlja pravo mesto za trenutke koji su vredni pamćenja.

Proslavite doček Nove godine uz odličnu muziku, prijatan ambijent i magične trenutke sa vašim najdražim prijateljima.

Obezbedite sebi kartu za doček Nove godine u restoranu Bajka pozivom na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).