Splav Sindikat - mesto za nezaboravan provod

Splav Sindikat - mesto za nezaboravan provod

Da li ste spremni za splav Sindikat – mesto za nezaboravan provod i vrhunsku zabavu do jutra? U svom jedinstvenom ambijentu priprema vam sa zadovoljstvom novu sezonu kojoj sigurno nećete odoleti.

Očekuje vas mnogo iznenađenja i ove sezone, zato ne propustite priliku da uživate na jednom od najpopularnijih splavova u Beogradu.

 

Splav Sindikat - mesto za nezaboravan provod

 

Splav Sindikat postoji još od davne 2010. godine i svake godine provod je sve bolji, a splav sve posećeniji. Ono što izdvaja ovaj splav od većine, jeste ne tako tipična narodna muzika. Ovde ćete najčešće čuti zabavnu muziku, i tek po neki narodnjak za kraj same večeri.

Luskuzni ambijent učinio je splav Sindikat ekskluzivnim i popularnim i pravo je zadovoljsvo uživati u vrelim letnjim večerima na ovom splavu. Poznato je da ovde nastupaju velike muzičke zvezde kao i bendovi koji i te kako umeju da naprave odličnu atmsoferu, što neće manjkati ni ove sezone.

 

Splav Sindikat - mesto za nezaboravan provod

 

Kao jedan od lidera dobrog provoda na reci, ne smemo izostaviti činjenicu da je Nova godina na splavu Sidnikat takođe vrhunska i nezaboravna. Nova godina Beograd sa ponosom svake godine predstavlja doček Nove godine na ovom splavu jer je u pitanju jedno od najtraženijih novogodišnjih proslava u gradu.

Uz uvek atraktivnu cenu i dobar glas što se provoda tiče, ovo je splav kojem je uvek teško odleti. Doživite nezaboravne trenutke na splavu Sindikat i uživajte u magičnim letnjim večerima koje ćete zauvek pamtiti.

Rezervišite vaše mesto na splavu Sindikat pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).