Splav Tag Vas ocekuje u novoj sezoni 2021

Splav Tag Vas ocekuje u novoj sezoni 2021

 

Splav Tag Vas spremno očekuje u novoj sezoni 2021 ! Neka provod krene!

Posle toliko meseci koje smo proveli u kući, ograničenog kretanja i ograničenih druženja, konačno je došao trenutak da živnemo i u životu uživamo punim kapacitetima. Da što pre i što kvalitetnije nadoknadimo propušteno i stvaramo nove uspomene, pobrinuo se naš Tag.

 

Splav Tag vas ocekuje u novoj sezoni 2021

 

Splav Tag je skockan i doteran, nasmejan i razigran i čeka Vas. Sezona kreće programom na kome su: RnB večeri, večeri šotova, večeri hitova 2000-ih, kao i večeri koktela.

Nezaboravni nastupi vrhunskih gostiju, poput: Šaka Polumenta , Slobe Radanovića , Dejana Matića , Vuka Moba , Bube i Jale, Beso de Loco i OK benda … su isplanirani i pripremljeni, ali se na njih mora sačekati još malo.

Razlog tome su restrikcije koje su još uvek na snazi. Između ostalog obuhvataju i muzičke nastupe uživo. Ne možemo u potpunosti uživati ni u omiljenoj gužvi na prestoničkim splavovima, jer je broj gostiju ograničen. A ono što, većini nas, najviše nedostaje jeste provod i đuskanje do jutra. Trenutno, kao nekada davno naši roditelji ili bake i deke, možemo se provoditi do 22h. Međutim, očekuje se da će se uskoro sve vratiti u normalu, a onda neka ludilo krene.

 

Splav Tag vas ocekuje u novoj sezoni 2021

 

Napolju je otoplilo i pravi je trenutak da se vratimo dnevnom opuštanju na reci. Splav Tag je svakog dana u sedmici spreman da nas dočeka i ugosti. Pogled je i dalje bajkovit, kokteli su neprevaziđeni, a specijaliteti iz kunhinje gastrobara splava Tag, još ukusnuji i raznovrsniji. Ne sumnjajte ni da će Vam pecijaliteti sa fitnes menija pomoći da povratite vitku liniju, dok istovremeno uživate u gastronomskom savršenstvu ukusa. Osoblje je i dalje uslužno i ljubazno a gosti atraktivni.

Pozovite 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp), napravite rezervaciju i uživajte!