Hedonističko leto 2021 na splavu Konzulat Waterfront

Hedonističko leto 2021 na splavu Konzulat Waterfront

 

Hedonističko leto 2021 i nove avanture na splavu Konzulat Waterfront su spremni!

 

Na splavu Konzulat Waterfront kažu da možemo očekivati vrelo leto. Pripremili su jedinstvenu sezonu, koja će nas oduševiti. Ne sumnjamo da će obećano i ispuniti. Sigurni smo da će se prepoznatljiva atmosfera dobrog provoda nastaviti.

 

Od samog otvaranja, pre dve godine, opčinio je svoje posetioce i stekao verne i redovne goste. Opčinio ih je brojnim stavkama svoje ponude i usluge.

 

Hedonisticko leto 2021 na splavu Konzulat Waterfront

 

Počnimo od specifičnog i jedinstvenog koncepta. Konzulat Waterfront je noćni klub, ali je istovremeno i restoran i opušten kafe bar. To omogućava celodnevno letnje uživanje. Dnevni chill uz lagano piće, gastronomsko uživanje u specijalitetima vrsnih kuvara i neponovljiv noćni provod.

 

Već prvi koraci koje napravite na splavu Konzulat nateraće Vas da se u njega zaljubite. Topao i komforan, a istovremeno sveden, moderan i sofisticiran. Prirodni materijali, odabrani detalji i šarmantni globusi, zaštitni su znak Konzulata. Za dnevno uživanje, omiljeno mesto brojnih gostiju su preudobni kreveti separei i veličanstven pogled koji se sa njih pruža.

 

Hedonisticko leto 2021 na splavu Konzulat Waterfront

 

Prethodnih sezona večernji muzički program organizovan je pet puta nedeljno. Nadamo se da će i ovog leta biti isto. Vrhunski nastupi najboljih bendova i pevača obeležili su prepoznatljiv stil splava Konzulat WaterfrontSašu Kovačevića ćete retko čuti i videti kako nastupa u prestoničkim klubovima, ali na Konzulatu jeste. Oni koji su imali sreće da te večeri budu prisutni i dalje je prepričavaju. Kažu da je noć bila za pamćenje a atmosfera čarobna.

 

Dodajmo bogatu paletu pića, vesele urbane goste, standardne cene i savršenu uslugu i shvatićete zašto je Konzulat Waterfront i ove godine najbolji izbor.

Info&Rez: 062 /262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)