Splav the Money – nova sezona 2021

Splav the Money – nova sezona 2021

 

Splav the Money i nova letnja sezona 2021. su pred nama!

Stiglo nam je lepo vreme a sa njime i sezona vrelog provoda. A gde u prestonici najbolje zabave i noćnog života potražiti najbolji letnji provod nego na reci. U bogatoj ponudi eksluzivnih splavova, od onih urbanih do elegantnih, za posebno mesto u samom vrhu napopularnijih, izborio se splav the Money.

 

Splav The Money i nova letnja sezona 2021. su pred nama

 

Poziciju najtraženijeg i najatraktivnijeg mesta za izlazak, izborio je svojim jedinstvenim stilom. Specifičan stil splava Money ogleda se, kako u unikatnom enterijeru, tako i u jedinstvenom muzičkom pravcu koji neguje. A najviše se ogleda u tome što je ostao veran onome što se redovnim gostima dopada.

Očekujemo da će, nakon prošle sezone tokom koje je samo delimično bilo moguće raditi, ove 2021. The Money zasijati jače i spektakularnije nego ikada ranije.

Uskoro ćemo saznati šta će se tačno naći na programu ovog leta, kao i tačan datum otvaranja sezone. Najavljuje se bogat program, fantastičan provod i sjajna atmosfera.

 

Splav The Money i nova letnja sezona 2021. su pred nama

 

Očekuje nas sezona gostovanja najboljih, domaćih i dtranih DJ-eva. Muzički stil se ne menja, Samo najbolje od House i RnB tonova.

Ekskluzivne žurke u luksuznom enterijeru, neponovljiv ukus penušavih šampanjaca, šarenih koktela i najkavlitetnijih pića, kao i elitna beogradska ekipa gostiju, samo su deo očekivanog provoda.

Nezaboravna svitanja nad Beogradom, najlepša elektronska muzika, pozitivne vibracije i eruptivna energija, prepoznatljiv su i zaštitni znak splava the Money.

Kontakt za info i rezervacije: 062/262-212 (SMS, Viber, WhatsApp)