Tara rafting u proleće

Tara rafting u proleće

Predstavljamo vam Tara rafting avanturu u proleće koja je poslednjih godina postala veoma popularna kako za početnike, tako i za sve iskusne avanturiste kojima rafting pruža poseban osećaj uživanja. Da li ste znali da Tara rafting sezona počinje u proleće? A da li ste znali koja je razlika između proleća i jeseni?

Tara rafting u proleće je avantura koja će biti dinamičnija nego tokom leta i jeseni jer se sneg sa planina topi, pa je reka dosta brža. Vodostaj Tare počinje da raste, u kanjonu bujaju divlji vodopadi, priroda se polako budi i tada sve postaje zelenije I živopisnije. Prirodne lepote koje ćete posetiti skoro svakodnevno i poprimaju jarke boje proleća, što je zaista poseban užitak.

 

TARA RAFTING

 

 

Tara rafting je tu da vam pruži i više od obične zabave i obezbedi vam aktivan odmor gde ćete se takođe i kvalitetno odmoriti. Proleće vam donosi magičnu lepotu prirode koja je u ovom periodu zaista zadivljujuća i ostaviće vas bez reči. Kamp Rajska rijeka čini se kao savršeno mesto ukoliko želite prave hedonističke trenutke.

Očekuje vas neodoljiva priroda koja okružuje kamp, jako udoban i moderan smeštaj i vrhunska usluga koja će se potruditi se vam bude u svakom trenutku na raspolaganju. Iz soba se prostire pogled na smaragdnu Drinu, a tokom leta imate priliku da se kupate u bazenu ili da igrate odbojku i fudbal. Očekuje vas opuštena atmosfera i prijatno druženje sa drugim posetiocima kampa.

Za Tara rafting avanturu kamp Rajska rijeka će vam obezbediti kompletnu opremu koja podrazumeva neoprensko odelo i čizme, kacigu i prsluk za spasavanje. Sve je spremno za vašu uzbudljivu avanturu, zato dođite i uverite se zbog čega je Tara rafting toliko poseban.

Vaša oaza uživanja i zabave vas čeka u kampu Rajska rijeka, zato preporučujemo da zbog velikog interesovanja proverite raspoloživost kampa i rezervišete na vreme vaše mesto za Tara rafting avanturu. Sve dodatne informacije možete saznati putem telefona +387 66 930 940.

T.Ž.