Zašto je akademija Panjković na samom vrhu škole za frizere

Zašto je akademija Panjković na samom vrhu škole za frizere

Pokušaćemo da odgovorimo na pitanje: Zašto je akademija Panjković na samom vrhu kada je škola za frizera u pitanju, iako verujemo da je većini to itekako dobro poznato.

Odakle početi kada je očiglednih razloga toliko mnogo?

Ugled, tradicija, kvalitet, inovativnost, profesionalnost i uspešnost u svetu frizerskog posla i edukacije, učinili su da Akademija Panjković postane prepoznatljiva, nadaleko čuvena i nađe se na samom vrhu kada je škola za frizera u pitanju.

Pored već postojećih stručnih obuka na kojima se decenijama unazad obučavaju generacije polaznika, Akademija Panjković se može pohvaliti i statusom priznatog organizatora obrazovanja odraslih. Rešenjem državne Agencije za kvalifikacije akreditovan je program teorijske i praktične nastave iz oblasti: ženski frizer, muški frizer i nadogradnja kose.

Kurs za frizera uspešno savladan na Akademiji Panjković, nakon položenih testova i završnog ispita, garantuje vam dobijanje sertifikata koji je validan i prihvaćen i u inostranstvu, kao i dobijanje preporuke za potencijalnog poslodavca, ukoliko ne želite da razvijate sopstveni biznis već profesionalnu karijeru nastavite u nekom od renomiranih salona.

Budite sigurni da će vam završena škola za frizera Panjković, uz vašu kreativnost i posvećenost frizerskom zanimanju, otvoriti put ka uspehu i razvoju sopstvene karijere.

 

ŠKOLA ZA FRIZERA

 

 

Škola za frizera Panjković je mesto na kome ćete učiti isključivo od najboljih stručnjaka, maksimalno posvećenih misiji da polaznicima prenesu svoja znanja i stečena iskustva. Idealan je izbor kako za početnike u frizerskoj profesiji, tako i za frizere koji žele da se usavrše, steknu sampopuzdanje, unaprede postojeće ili savladaju nove tehnike ovog traženog zanimanja.

Teorijski i praktični program nastave koji škola za frizera Panjković neguje i neprekidno razvija, temelji se na vrhunskim znanjima i veštinama Mikija Panjkovića, stečenim u najboljim i najprestižnijim školama u Evropi i Americi.

 

 

Edukacija se sprovodi u prelepom, moderno dizajniranom i uređenom prostoru u samom centru Beograda. Studentima je omogućen praktičan rad sa klijentima i modelima, upotreba najkvalitetnije kozmetike i materijala, kao i profesionalnog frizerskog pribora i alata. Dobijate i sjajnu priliku da svoje umeće predstavite i prikažete ne nekom od najpopularnijih modnih evenata u regionu.

Za sva pitanja, detaljne informacije o programu obuke i terminima upisa, pozovite +381 63 60 80 93.

N.T