Za doček Nove godine u hotelima, evo šta za vas nudi hotel Amsterdam

Za doček Nove godine u hotelima, evo šta za vas nudi hotel Amsterdam

Svi oni koji vole da dočekaju Novu godinu sa stilom, biraju restorane u okviru hotela. Kada je u pitanju hotel Amsterdam Nova godina je dočekana uz Borisa Režaka i to na sedmom spratu u restoranu Mokum.

Boris Režak je rođen u Banjaluci 1976. godine. U dosadašnjoj karijeri nastupao je na mnogim festivalima, ali i Eurosongu. Pre tri godine pridružio se projektu koji je namenjen najmlađima, odnosno pozajmio je glas numerama koje izvodi lik Zver, iz diznijevog crtaća "Lepotica i zver".

Najpopularnije pesme koje izvodi su: Ti si moja, Anđeo, Pokora i mnoge druge. Snimio je duet sa Halidom Bešlićem koji nosi naziv Od ponoći do ponoći. Takođe, iza sebe snimljena dva albuma pod nazivom Nakon toliko godina i Korak dalje.

Kada je reč o proslavi, proseco je bilo piće dobrodošlice, dok se ostalo piće plaćalo po utrošku, po standardnim cenama restorana. U ponudi je bila i novogodišnja večera.

Cena za doček Nove godine u restoranu Mokum kretala se od 60€ do 70€ u zavisnosti od pozicije banket stola u restoranskoj sali.

Restoran Mokum

Restoran Mokum u srcu grada, sa pogledom koji ostavlja bez daha, jedan je od najlepših restorana u Beogradu. Svojim posetiocima pruža ugođaj koji se dugo pamti. Izvanredna hrana, prijatan ambijent i ljubazno osoblje je nešto čime ovaj restoran može da se pohvali.

Nalazi se na krovu hotela Amsterdam. Sa svojim zidovim od stakla nudi pogled koji ostavlja bez daha, a koji se prostire na tri strane – ka Ušću i Novom Beogradu sa jedne strane, prema Savamali i Beogradu na vodi sa druge strane i u pravcu hrama Svetog Save sa treće strane.

Mokum je nadimak za grad Amsterdam i znači "utočište", a ustalilo se među meštanima početkom 20. veka.

Hotel Amsterdam

Hotel Amsterdam je smešten u najužem centru starog grada i nudi 41 luksuzno opremljenu sobu. Za one sa istančanim ukusom tu je i komforan predsednički apartman sa panoramskim pogledom ka Beogradu na vodi.

U pitanju je potpuno nov i moderan hotel sa 4 zvezdice, koji se nalazi u ulici Jug Bogdanovoj 10. Udaljen je samo nekoliko minuta hoda od glavne pešačke zone, odnosno ulice Knez Mihailove, kao i boemskog dela grada - Skadarlije i Beogradske tvđave.

Hotel raspolaže moderno opremljenim i klimatizovanim sobama, poseduje dva restorana, lobi bar, spa centar, konferencijsku salu, Wi-Fi mrežu, parking i recepciju koja radi 24 sata.

Roof top restoran izdvaja se po predivnom pogledu na reke i grad i predstavlja opuštajuću oazu za sva čula. Elegantan enterijer u kombinaciji sa modernim detaljima čine ovaj restoran idealnim izborom. Besprekorna usluga i perfektan izbor jela garantuju pravi gastronomski užitak, a tako je i u novogodišnjoj noći.

Osim pomenutog Roof top restorana, tu je i Market restoran, koji priprema nacionalnu kuhinju Srbije na originalan način. Ovaj restoran se nalazi na galeriji hotela i spoj je modernog enterijera i tradicionalnih ukusa.

Prioritet profesionalnog osoblja su udobnost i komfor svakog gosta, a to čini hotel Amsterdam pravim izborom za turističku ili poslovnu posetu Beogradu.

Za goste hotela obezbeđeno je 20 parking mesta nedaleko od samog hotela.

U ovom hotelu moguće je organizovati poslovne događaje, odnosno konferencije. Konferencijska sala površine 86 m2 sjajan je izbor za održavanje kompanijskih seminara, sastanaka i team building događaja. Karakterišu je moderan nameštaj i oprema, kao i dve zvučno izolovane prostorije predviđene za simultane prevodioce.

Konferencijska sala deljiva je na dva dela pokretnim zidom, tako da svojom multifunkcionalnošću zadovoljava organizacione potrebe svih korporativnih događaja.

Kao što je već pojašnjeno, ovde je moguće organizovati i događaje kao što je Nova godina.

A.K.