Zašto je restoran Casa Bianca pravi izbor za doček Nove godine?

Zašto je restoran Casa Bianca pravi izbor za doček Nove godine?

Posvećenost poslu je vrlina koja nas razlikuje - moto je restorana na vodi Casa Bianca Deluxe. Od drugih ugostiteljskih objekata ove vrste u Beogradu izdvaja se po prijatnom ambijentu, diskretnom šarmu i odličnoj lokaciji na Dunavu.

Nalazi se na Zemunskom keju u hotelu Jugoslavija. 

Gosti u ovom restoranu na vodi zaista mogu da se potpuno opuste, da se predaju predivnom pogledu sa terase na ušće Save u Dunav,na Hram Svetog Save, na Kalemegdansku tvrđavu,kao i da uživaju u vrhunskoj hrani, piću i usluzi.

Otvoreni su za sve vrste proslava, među kojima je i doček Nove godine u Beogradu, koje planiraju zajedno sa vama do najsitnijih detalja. Nude  kompletnu uslugu na jednom mestu, a ona podrazumeva čak i helikopter, gliser, limuzinu, apartman. Mogu da vam obezbede venčanje u crkvi, kod matičara, pozivnice, dekoraciju, muziku, fotografa, vatromet i tako dalje. 

Dekorativna rasveta, napraviće fantastičnu atmosferu, a tu nude led osvetljenje i razne specijalne efekte, kao što je dim mašina. Obavezno je i profesionalno ozvučenje.

Bilo da ste se odlučili za manju, intimniju proslavu ili želite da pozovete do 300 gostiju, restoran Casa Bianca Deluxe Vam stoji na raspolaganju.

Gostima je na raspolaganju klimatizovani prostor kapaciteta do 250 gostiju za banket stolovima. Ako želite intimniju zabavu za manji broj gostiju tu je i salom sa predivnim pogledom na Dunav, koji ima kapacitet do 60 osoba.

Poseduju i velelepnu terasu sa predivnim pogledom na Dunav, kapaciteta do 100 gostiju ukoliko želite da proslavite i doživotno pamtite vaš poseban dan uz zalazak sunca.

Kada su u pitanju venčanja, pripremili su nekoliko menija-paketa sa različitim vrstama jela, velikim izborom pića i mnogim iznenađenjima. Ukoliko želite da vaše venčanje bude nesvakidašnje, spektakularno, da ostavlja bez daha, ovaj restoran  to može da vam obezbedi.

Takođe mogu da organizuju i žurke za pamćenje kada je u pitanju 18. rođendan ili bilo koja druga proslava,  posluženje po principu švedskog stola, finger food uz neograničeno piće.  

Veliki parking nalazi se preko puta samog restorana, pa ne morate da brinete za svoj automobil.

Restoran Casa Bianca Nova godina

Kada je u pitanju restoran Casa Bianca Nova godina je prepoznatiljivo dobra žurka. Kvalitet od koga se ne odstupa čini to da im se zadovoljni gosti uvek vraćaju!

Na novogodišnjem spektaklu u Restoranu Casa Bianca uživa se u pažljivo odabranoj i vrlo kvalitetnoj selekciji hrane i u bogatom all inclusive paketu stranih i domaćih pića, poznatih brendova kao što su Johhnie Walker, Ballantines, Smirnoff, Jegermeister, Martini, Heineken, Radovanović vina, Oplenac rakije i još mnogo tog. Ova ponuda je sigurno najbolji odnos cene i kvaliteta u Beograd.

Za doček 2020. godine napravljena je neverovatna atmosfera, uz Sašu Katančića i Magic Bend, koji su poznati po fenomenalnim nastupima. Slušali su se pop i rok hitova, pretežno ex-yu orijentacije, strani evergrin, a je vreme odmicalo i najbolji i najkvalitetniji hitovi zabavne i narodne muzike.

Cen je za ovu priliku bila 40 i 50 evra i isključivo je zavisila od pozicije stola u sali. Svi gosti imali su podjednak tretman i isti meni hrane i pića.

Uz iskusni tim ugostitelja koji nikada nije izneverio nijednog gosta, verujemo da će ova ponuda privući mnoge i za doček 2021. godine

A.K.