Ručak u Departmanu, nadomak Savamale

Ručak u Departmanu, nadomak Savamale

Ručak u restoranu Departman, nadomak Savamale idealan je izbor kada je u pitanju ručak u prijatnom ambijentu sa vašom porodicom ili prijateljima. Ono što je specifično za ovaj restoran je to da su njegova vrata otvorena 24h, 7 dana u nedelji, što znači da u bilo koje doba dana možete svratiti.

Ambijent restorana ostaviće veoma prijatan i elegantan utisak otmenog izgleda, u sjajnoj kombinaciji sa gastronomskim specijalitetima koje priprema šef kuhinje s velikim iskustvom u svom poslu.

rucak u restoranu departman

 

Neki od specijaliteta koji se ističu iz menija restorana Departman su biftek spremljen na poseban način šefa kuhinje, cepana butkica u vrućoj lepinji sa kajmakom, a nakon dobrog ručka, dolazi i dobar desert. Što se deserta diče, topla preporuka je cheesecake sa nutelom, kolač koji zauzima posebno mesto u meniju restorana.

A kada dođu sunčani dani i lepo vreme, u Departman restoranu možete se opustiti u fantastičnoj bašti koja je opremljena sa posebnim duhom, kako ne biste imali osećaj da sedite u centru Beograda.

Restoran Departman nalazi se nadomak naselja Savamala, na adresi Karađorđeva 75, Beograd. A svoje mesto u ovom otmenom restoranu možete rezervisati pozivom na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp).