Provod u kafani Ona moja tokom nedelje, ali i za doček Nove godine

Provod u kafani Ona moja tokom nedelje, ali i za doček Nove  godine

Ljubitelji provoda u kafani u Beogradu mogu za sebe da nađu odlična mesta. Tu su kafane koje su zadržale stari duh, ali i one modernije. U svakom slučaju, odlikuje ih opuštena atmosfera, vesela ekipa i domaće rakija i vino.

Kafanski žvot se u prestonici broji vekovima, a svaka nova generacija ljubitelja dobrog provoda donese nešto novo - nova mesta, nove hitove, nov način proslave.

U kafanama se dobra atmosfera očekuje i radnim danima, a ne samo vikendom, odnosno podrazumeva se da su one otvorene kada god vam je potrebno da se proveselite ili da tugujete. 

Takođe, svako od nas ima "onu moju", neko mesto najdraže srcu, neku pesmu, kao što kaže pesma "Onu moju" Tropiko benda. 

"Cigani me kući prate,
ma, samo svirajte!
Onu moju,
noćas mi nisu sve na broju,
ja samo tražim propast svoju,
pijem da ne mislim na nju,
bolje i pijan nego lud!"

Ovaj put vam predstavljamo šta vas očekuje u kafani Ona moja, kao i kakav je provod za doček Nove godine. 

Kafana Ona moja

Kafana Ona moja svrstava se u top pet kafana u Beogradu i tako je već godinama. Ovo je omiljeno mesto savremenog boema. Osnovana je 2012. godine, a smeštena je u srcu Vračara, u ulici Vojvode Šupljikca 31a.

Enterijer kafane je tipično boemski. Tu su karirani stolnjaci, udoban drveni nameštaj, mnoštvo efektnih detalja i visokokvalitetno osvetljenje.

Sve posetioce očekuje živa atmosfera uz kvalitetnu muziku bendova, kao i žurka uz di džejeve, a ovde često nastupaju i poznate ličnosti.

Ovde su nastupali: Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović, Mia Borisavljević, Rada Manojlović, Viki Miljković, Miša Laguna, Progressive bend, Marko Žujović i Ivana Bojanović, Ana Kokić, Aleksandar Petković Acko i Ivana Milenković, Panta Rei bend, Marina Tadić, Vlada Grujić, Scandal bend,Nadežda Biljić, Katarina Gardijan, Dj Luka i mnogi drugi.

U Kafani Ona moja sluša se narodna i pop muzika, ali tu su i po neka sevdalinka, starogradska pesma, pa čak i neki strani hit.

Gosti kafane pripadaju različitim generacijama, a pored atraktivnih devojaka i mladića, redovni posetioce kafane su i brojne poznate ličnosti, kao što su: Svetlana Ceca Ražnatović, Tamara Milutinović, Andreana Čekić, Sale Tropiko, Aca Lukas, Peđa Medenica, Jovana Pajić, Savo Miloševič, Branislav Lečić, Ana Bebić, Milena Vučić, Anastasija i Veljko Ražnatović, Gastos, Haris Džinović i tako dalje.

Dopašće vam se i pristupačne cene u ovom lokalu. Rezervacije su obavezne, s obzirom na to da se radi o izuzetno popularnom i traženom mestu za izlazak. 

Kafana Ona Moja ima sopstveni parking, a u neposrednoj blizini nalazi se još jedan parking, pa ne morate brinete za mesto.

Kafana Ona moja radi sedam dana u nedelji od 22 časa pa do 3 ujutru.Ovde je moguće organizovati momačke i devojačke večeri, punoletstva, rođendani i druge bitne životne događaje, pa tako i docek Nove godine.  Kapacitet je 350 mesta od kojih je 150 sedećih mesta.

Kafana ona Moja Nova godina

Kada je u pitanju Nova godina u Beogradu kafana Ona moja angažovala je za doček 2020. godine Martina Ajdarevića i Vesnu Račić.

Cena karte po osobi bila je 45€, a u cenu je bilo uključeno neograničeno domaće i strano piće, kao i meze na stolovima.

Rezervacije za stolove se doplaćivala naknadno, a cene su bile od 30 do 200 evra.

 A.K.