Zašto volimo doček Nove godine u klubovima

Zašto volimo doček Nove godine u klubovima

Doček Nove godine jedan je od događaja koji je mnogima zaokružen crvenim u kalendaru. To je vreme kada je provod najluđi i traje danima. Tu su zagrevanje, pripeme, pa sam doček, repriza... Proslava se zaista produži.

Za ovu feštu najčešće su "krivci", odnosno zaslužni klubovi. Oni imaju tradiciju odličnog provoda, koji samo još više ojača krajem januara.

Pa zašto toliko volimo provod u klubovima?

Zašto volimo provod u klubovima?

Provod u klubovima rezervisan je za one koji vole glasnu muziku i gužvu. Ovde su na okupu svi ljubitelji dobrog đuskanja. Klubove većinom posećuju mladi ljudi, pa je dobra atmosfera zagarantovana!

Kada je u pitanju doček Nove godine klubovi se takmiče ko će imati bolju ponudu. Obično nastupaju najbolji di džejevi ili bendovi, odnosno pojedini pevači. Od toga svakako zavisi i cena dočeka, ali svakako i provod.

Klubovi su modernog enterijera, sa mnoštvo svetala, lajt šou-a i detalja koji nam daju još lepši osećaj tokom boravka. Većina njih su prostrani, toliko da se osećamo prijatno čak i ako je 500 ljudi u klubu. Kada je Nova godina, napolju je hladno, ali je u klubu atmosfera na vrhuncu usijanja!

Osim najpopularnijih pića, u klubovima se služe kokteli, koke često možemo da probamo samo tu. 

Klubove volimo i jer ovde izkaze namontirane cice i frajeri, pa lako možemo da se zaljubimo!

Kako je bilo za doček 2020?

Prošle godine klubovi su imali fenomenalan program! Verujemo da će tako biti i za doček 2021. godine u Beogradu. Podsetimo se!

Komitet je ugostio Sedative bend, a cena je bila 40 evra, uz doplatu za mesto. Azzaro je angažovao Katarinu Grujić i Ljubu Perućicu, a svi zanteresovani su ovaj provod platili od 60 do 120 evra. Klub Brankow organizovao je žurku po osnovnoj ceni od 20 evra, uz doplate za mesto. Ovde su nastupili  DJ Fake Casual & DJ Byp_!

Klub Teatro angažovao je mladu zvezdu Angelinu, a cena karte bila je 40 evra. Stefan Braun, poznat kao jedna od omiljenih beogradskih destinacija, za 45 evra ponudila je provod uz svoje rezident di džejeve. Gotik je privukao goste uz super popularnu Mayu Berović, sa osnovnom cenom od 30 evra. 

Semafor žurka bila je jedna od najpopularnijih, posebno kada je reč o studentima. Ovde je i provod bio najpovoljniji, a prve karte prodavane su za 15 evra. Kasina je ugostila Stefana Živvojinovića, a cene su kretale od 50 evra. Baraka je ponudila domaćinsu atmosferu, sa bendom Muzička mašina, a la carte restoranom i cenom od 20 evra, pa naviše. 

Ovo je samo deo beogradske ponude, koja je pokazala svu svoju raznovrsnost. To se i očekuje od prestonice, koja bi trebalo da zadovolji sve muzičke ukuse, ali isto tako i džepove svojih gostiju.

Kada je u pitanju Nova godina Novi Sad takođe nije zaostajao, pa su se i Novosađani i njihovi gosti odlično proveli.

Priliku za provod u klubovima imaćemo još neko kratko vreme, jer će sa lepim danima neki od njih biti zatvoreni i preseljeni na reku. Tada će primat svakako uzeti splavovi. S obzirom na trenutnu situaciju sa viruom korona, u mnoge klubove se već ne može, pa onda razmislite da oni budu vapa destinacija kada dođe vreme za doček Nove godine!

Foto: Pixabay / ktphotography