Doček Nove godine u kafani

Doček Nove godine u kafani

Volite li dobar provod u kafani? Onda je svakako to vaš izbor i kada je doček Nove godine u pitanju. Kafane su namenjene onim akoji vole narodnu muziku, dobro vino, rakijicu, živu muziku i da - poručuju pesme.

Kafana često podrazumeva i hranu, pa je odličan izbor za sve gurmane.

Jednostavnije rečeno - kafana je za boeme, ljude koji vole život, prijatelje i koji se raduju svakom danu.

Kada je u pitanju doček Nove godine kafane su prošle godine imali različite ponude. Sigurno je da će tako biti i kada je u pitanju Nova godina 2021 u Beogradu.

Podsetimo se ponude!

Doček Nove godine - Kafana Ona Moja 

Za novogodišnji provod u kafani Ona moja pobrinuli su se Martin Ajdarević i Vesna Račić. Cena karte po osobi iznosla je 45€. Kafana Ona moja je u cenu uključila neograničeno domaće i strano piće, kao i meze na stolovima.

Doček Nove godine - Gradska kafana

Najbolji doček Nove godine u Gradskoj kafani organizovan je u ulici Vladimira Popovića na Novom Beogradu, uz Nemanju Toplicu, Standby bend i Nadu Ljubojević. Cena karte bila je 39€. Za svako željeno mesto u kafani plaćala se doplata na grupnoj bazi.

Doček Nove godine - Kafana Tarapana 

Za doček Nove godine klub kafana Tarapana je pripremila popularnu ponudu. All Inclusive cena ulaznice koštala je samo 40 €, a u nju je bila uključena neograničena konzumacija domaćeg pića cele noći. Za vrhunsku atmosferu i nezaboravan doček bili su zaduženi Nemanja Staletović i Aleksandra Marjanović.

Doček Nove godine - Kafana Sipaj, ne pitaj

Sale Paunović i Diana Mihajlović su se pobrinuli da atmosfera za doček bude na najvišem nivou prošle sezone. Uz širok asortiman pića i hrane koji su uključeni u cenu karte provod do ranih jutarnjih časova nije izostao ni na prelazu iz stare u novu godinu. Cena za doček Nove godine u kafani Sipaj, ne pitaj koštala je od 35€.

Doček Nove godine - Kafana Bajka

Doček Nove godine u kafani Bajka protekao je uz nezaboravan provod sa Dušanom Kostreševićem i Milicom Nešković. Cena je bila od 30 do 40 evra. Nova godina je protekla uz divan ambijent i odličnu uslugu.

Doček Nove godine - Splav kafana Uzbuna

Gosti na splavu Uzbuna su u novogodišnjoj noći uživali uz fantastičan performans Jovana Jovanovića i Tijane Ilioski. Doček je koštao 35 evra. Barski stolovi i pultovi bili su besplatni.

Doček Nove godine - Kafana Mala maca

Džoni i Sale (dve gitare, exYu rock i starogradska muzika) nastupale su za doček u Maloj maci. Provod je bio namenjen starijima od 21 godine. Dame su plaćale 30 evra, a gospoda 35 evra.

Doček Nove godine - Na vodi kafana

U novogodišnjoj noći Na vodi kafana je odabrala da publiku zabavlja Deni Boneštaj i Stojče Sandić. Cena karte bila je 35€. U cenu karte bila je uključena neograničena konzumacija određenog pića.

Doček Nove godine - Kafana Sokače

Za sjajnu atmosferu Kafana Sokače je angažovala sjajni dvojac na bini, Nemanju Maksimovića i Milijanu Petrović.  U cenu karte od 30 € bila je uključena neograničena konzumacija pića.

Ovo je samo deo prošlogodišnje ponude, a sigurno je da će i doček 2021. godine biti podjednako bogat. Kafane su tu cele sezone, a poseban spaktakl spremaju za doček Nove godine. Tokom dočeka pevaju se stari, provereni hitovi, ali i oni noviji. Provod je zagarantovan i nezaboravan, pa već sada planirajte da doček u kafani bude vaš izbor!

Foto: Pixabay / nastya_gepp