Najlepše čestitke za Novu godinu

Najlepše čestitke za Novu godinu

Da li i vi volite kada dobijete nekoliko lepih stihova kao čestitku za Novu godinu? Ovaj način čestitanja postao je uobičajen i retko kada će vam neko poslati "Srećna Nova godina" ili "sve najbolje u Novoj godini".

Danas ćete dobiti šaljive stihove, one pune nežnosti, obavezno u rimi i puno lepih želja. Naravno, često se dogodi da dobijete nekoliko istih poruka, onih koje su najpopularnije. Da se to ne bi desilo, odnosno da vi ne budete ta osoba koja je kao i sve, predstavljamo vam nekoliko lepih poruka, koje možete iskoristi za doček 2021. godine

Poruke za prijatelje

Ako je sreća pahulja, želim ti planinu belu. Ako je ljubav kap vode, želim ti reku celu. Ako je uspeh zvezda, želim ti nebeski svod. Ako je drug kao brat i ti si meni rod. Neka ti ova Nova godina donese sve što u poruci staje i neka među nama večno prijateljstvo traje.

***

Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne sa osmehom, traje srećom i završi lepim snom! Tebi i tvojima želim Sreću Novu 2021 godinu!

***

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

 

***

Želim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u Novoj godini ostvare sve želje i da ne zaboraviš prave prijatelje.

Poruke za zaljubljene

U Novoj godini ti želim da budeš moj/a!

 

***

Svaka godina Nova dobra je fora, dobiješ brdo poklona tek da ne budeš dokona, a ja ću ti pokloniti sve ono što ti drugi ne mogu dati.

 

***

Ako budes videla čoveka u crvenom kako te trpa u vreću - nemoj se uplašiti. To samo Deda Mraz ispunjava moju novogodišnju želju!

***

Ova je čestitka posebna priča, ona je samo za najdraža bića. Želim da ti se ostvari svaki san, za čitav život, a ne za jedan dan. Srećna Nova godina!

Motivacione poruke

Pošto će ti svi poželeti sreću, ja ti želim da naučiš da je prepoznaš i uživaš u njoj. Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš. Srećna Nova Godina!

***

DA imas zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbaciš tugu, DA liniju života imas dugu. DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u novoj godini pocinje sa DA! SREĆNA NOVA!

***

Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je neispitana i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Srećna ti Nova Godina!

***

Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje, život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj Godini!

 

Pa, neka vam doček Nove 2021. godine bude ispunjen prelepim čestitkama, a uputite ih i vi!

Srećna Nova godina!

Foto: Pixabay / terimakasih0