Zašto slaviti Novu godinu u Beogradu?

Zašto slaviti Novu godinu u Beogradu?

Prestonica važi za stecište svih onih koji vole dobar provod, a tako je i za doček Nove godine! Beograd ne posećuju samo turisti iz drugih zemalja, bez obzira na to da li se radi o regionu ili inostranstvu, nego i domaći turisti, koji iz drugih delova naše zemlje dolaze da dočekaju novo leto.

Godina za nama, odnosno proslava 31. decembra, ovo je potvrdila. Bilo je toliko šarolikog izbora, gde se sve moglo ići i na koji način proslaviti, da je teško bilo i da se odluči. Ipak, svako je našao svoj kutak!

Svi oni koji planiraju i 2021. da dočekaju u glavnom gradu Srbije obradovaće činjenica da se već sada zna gde će nastupati pojedine zvezde. Kada je u pitanju Nova godina Beograd može da se pohvali da će ga uveseliti Ceca! A uz nju i neprikosnoveni Đani! Ovaj fantastični dvojac pevaće u restoranu Hollywood Ledine.

Dakle, imamo odličan povod za provod u Beogradu krajem januara. Zašto slaviti Novu godinu u Beogradu?

Širok izbor ponude

Beograd, kao najveći grad u zemlji, logično je da ima i najveću ponudu kada je reč o svakom segmentu života, pa tako i noćnog života. Ovde možete da birate da li želite da izađete u klub, kafanu, bar ili restoran. Isto je i kada je doček Nove godine u Beogradu u pitanju. Ovome bi trebalo dodati i hotele, restorane unutar hotela i event centre. Širok izbor, isti takav raspon cena, lokacija... Zaista za svakoga ponešto!

Poznate ličnosti

Prestonica je mesto gde možete da slušate sve najpopularnije ličnosti današnjice, kada je reč o pevačima, pevačicama, bendovima. Kada je doček Nove godine, oni nastupaju u najpopularnijim lokalima, a često i samo tada, jer su većinom na nastupima u inostranstvu. Zbog toga mnogi koriste priliku da 31. dcembra čuju svoju omiljenu zvezdu!

Svakako, ovde, osim što možete čuti poznate, možete ih i sresti. I to ne samo pevače, nego i glumce, sportiste, druge javne ličnosti.

Trebalo bi napomenuti i da, osim poznatih ličnosti, ovde lako možete d aupoznate nove ljude. U Beograd stižu raspoloženi ljudi sa svih strana sveta, pa možete da sretnete i one sa različitih kontinenata. Ukoliko ste druželjubivi, Nova godina je odlična prilika da proširite svoju lepezu poznanika!

Zagrevanje i repriza

Beograd je grad koji ne spava, a posebno kada je vreme praznika. Zato svi ljubitelji provoda ovde mogu danima pre da se zagrevaju za najluđu žurku, kao i da nekoliko dana posle repriziraju provod. To znači da možete da odlazite na različita mesta i da iskusite provod na različit našin širom grada!

Doček Nove godine na otvorenom

Mnogi gradovi u Srbiji imaju provod na trgovima, a tako je i u prestonici, gde je prošle godine žurka bila ispred zgrade Skupštine. Prednost Beograda je mnoštvo izvođača, takođe veoma popularnih, koji pre svega privlače mlađu publiku. Ovde provod za novogodišnju noć traje satima, a čar svemu daje lepo ukrašen prostor, gde se možete okrepiti kuvanim vinom, pojesti nešto ukusno i đuskati opušteno!

Beograd kao turističko mesto

Svi oni koji nisu iz Beograda praznike mogu da provedu u ovom gradu, gde, osim dobrog provoda, mogu da vide i mnošto kulturnih spomenika, da posete muzeje, galerije. Mogu da upoznaju različite delove grada, odu na neki sportski događaj... Prestonica nudi mnogo toga i to bi svakako trebalo iskoristiti!

Foto: Pixabay / Djordjeuuu