Ko peva za doček Nove godine 2021 na trgu u Beogradu?

Ko peva za doček Nove godine 2021 na trgu u Beogradu?

Kada je u pitanju doček Nove godine na Trgu, Beograd je svaki put spreman za sve svoje građane i turiste koji se odluče da Novu godinu dočekaju na Trgu uz sjajne izvođače i vrelu atmosferu. Prema zvaničnim informacijama, za doček godine Beograd je posetilo je oko milion turista, a najveći broj njih u Beograd stigao je 25. decembra baš kada je katolički Božić i kada im počinje novogodišnji odmor.

Doček Nove godine na Trgu u Beogradu ipak je održan ispred Narodne Skupštine, dok se spominjalo da postoji mogućnost da se lokacija premesti na sam Trg Republike kod konja ili ti spomenika Knezu Mihailu koji je u narodnu poznat kao najlakša lokacija za nalaženje sa prijateljima. Za doček Nove godine na Trgu bili su sjajni izvođači kao što je Lepa Brena, Kiki i Piloti i Maja Berović, dok su noć pre dočeka nastupale popularne muzičke zvezde kao što je Angellina, Sara Jo, Sendiah, Mili, Coby i drugi.

 

DOČEK NOVE GODINE NA TRGU IZVOĐAČI


Nova godina
je tek prošla, a ljubitelje dočeka na Trgu već zanima ko bi to mogao da nastupa za doček godine na Trgu. Mi nažalost još uvek nemamo tu informaciju, ali sigurno ćemo je među je prvima objaviti. Nema sumnje da će za Novu godinu biti dobri izvođači, jer uprava grada Beograda želi svojim građanima i turistima samo najbolji provod. 

S' obzirom da za Doček Nove godine Beograd poseti oko 100.000 stranaca koji dođu već 25. decembra kako bi se pripremili za najluđu noć, nema sumnje da će za sledeći Doček Nove godine na Trgu biti još bolje nego predhodne.