Kako je bilo za doček Nove godine u restoranu Stadion Hall

Kako je bilo za doček Nove godine u restoranu Stadion Hall

Praznična atmosfera je prošla, započeli smo novu godinu puni energije, ukoliko ste se možda pitali kako je prošla Nova godina u različitim lokalima ili hotelima, verujemo da ste sigurno čuli da je atmosfera u Stadion Hall - u za Novu Godinu bila na samom vrhuncu.

docek nove godine stadion hall

Stadion Hall koji je poznat po sjajno organizovanim događajima koji se pamte, takođe je poznat i po odličnom odabiru kada su pevači u pitanju,i ovo puta za doček je iznenadio izborom, pevali su čuveni Đani i Andreana Čekić koji su bez ikakve sumnje priredili žurku kakva će se dugo prepričavati. Spoj dva neverovatno kvalitetna vokala doveo je do tačke usijanja celokupno veče i učinio da svi gosti odavde izađu prezadovoljni.

Opravdali su očekivano i razumno je što se za ovaj doček tražila karta više. Luksuzno opremljena sala sa specijalnim efektima dodatno su ulepšali ambijent i učinilo da se osećate zaista posebno. Ono što svakako krasi ovu salu jesu veliki stakleni prozori sa kojeg imate pogled na predivni stari grad.

Nema sumnje da će i naredni doček u Stadion Hall-u biti apsolutni hit kao i predhodne, zato pratite naš sajt i među prvima saznajte kakva vas ponuda očekuje ili pozovite na broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp)