Kako izgleda Matinee u klubu Baraka

Kako izgleda Matinee u klubu Baraka

Klub restoran Baraka je otmeni klub u Beton Hali sa izuzetnim svirkama koje se organizuju vikendom. Baraka nije kafana, kako glasi slogan ovog kluba, fantastični izvođači koji prave neverovatnu atmosferu opravdavaju slogan ovog objekta.

Ukoliko ste ljubitelj laganih večera uz odličnu svirku, onda je Baraka pravo mesto za vas. U ovom jedinstvenom restoranu možete uživati u vašoj omiljenoj večeri dok traje svirka, te se kasnije opustiti uz neka najkvalitetnija vina koja nudi klub restoran.

Novogodišnji Matinee klub Baraka

Menadžment kluba Baraka organizovao je dnevnu novogodišnju žurku uz prepoznatljive izvođače u svom stilu. Za sve ljubitelje noćnog života koji bi na svoj doček otišli zagrejani i ponešeni dobrom atmosferom, klub Baraka pripremio je žurku koju je teško zaobići.

Ulaz za novogodišnju dnevnu žurku u klubu Baraka se nije naplaćivao, a ponuda hrane i pića bila je a la carte. U ponudi ste mogli pronaći sve prepoznatljive kulinarske specijalitete šefa kuhinje ovog restorana, kao i najkvalitetniju ponudu vina, viskija i šarenih koktela.

Za fantastičnu atmosferu bila je zadužena Muzička Mašina bend koji na svakom svom nastupu dovedu atmosferu do usijanja. Na dnevnoj žurci svi gosti su pevali u glas najpopularnije hitove koje su izvodili članovi ovog neverovatnog benda.

klub restoran baraka nova godina matinee


A ukoliko ste ljubitelj dobrog provoda, nedeljni program klub restorana Baraka možete pratiti na našem portalu i biti u toku sa svim dešavanjima, ne samo za Baraku, već i za sve klubove i kafane u Beogradu.

A kada dođe Nova godina, putem našeg sajta možete pratiti najaktuelnije novogodišnje ponude.

Naš servis je tu kako bi pomogao najizbirljivijim klaberima pri odabiru noćnog kluba za provod, a putem našeg Call centra možete napraviti rezervaciju za bilo koji klub, restoran ili kafanu u Beogradu.