Zvezde granda Stevan Madžarević, K. Radosavljević doček restoran Princ

Zvezde granda Stevan Madžarević, K. Radosavljević doček restoran Princ

Zvezde granda Stevan Madžarević i Kristina Radosavljević za doček u restoranu Princ, zvuči sjajno zar ne? Predivan gradski restoran u kome ćete se osećati kao da ste sa bečkog dvora, ove godine organizuje fenomenalan provod. U nastavku teksta saznajte zašto baš zvezde granda Stevan Madžarević i Kristina Radosavljević za doček u restoranu Princ.

 restoran princ docek nove godine

Restoran Princ doček Nove godine, i ovaj put kao pravilu organizuje fantastičan provod uz dva sjajna mlada izvođača. Naše mega popularne Zvezde granda potrudiće se da se baš vi osetite kao Princ ili Princeza i uživate u sjajnoj atmosferi. Svi znamo koliko ih mladi vole, a bogami i nešto stariji, i naravno koliko ih je lepo gledati i slušati u isto vreme. Uživajte uz vaše omiljene hitove koje će ovaj mladi duo izvesti na fenomenalan način.

 

Pored žive muzike i tradicije dobrog provoda uživajte u prelepoj ponudi hrane i pića koju vam ovaj restoran nudi u najluđoj noći. Širok spektar ponude domaćeg i stranog pića u all inclusive paketu. Nećete morati da brinete da li će vašeg omiljenog pića nestati. Tu je i sjajno osoblje koje se uvek trudi da vaša čaša nikada ne bude prazna.

 

Za sve vas sladokusce očekuje vas bogata svečana večera u kojoj ćete imati priliku da uživate. Specijaliteti domaće i strane kuhinje, po kojima je ovaj restoran odlično poznat, biće na repertoaru u novogodišnjoj noći. Svi stolovi u sali su savršeno raspoređeni tako da ćete moći da uživate u pogledu na ove dve prelepe zvezde. A naravno, savršeno ozvučenje će vam omogućiti da uživate u predivnim notama ovih mladih glasova koji će vas zabavljati tokom cele večeri.

 

Rezerervišite vaše mesto već sada na broj telefona 062/111-22-33.