Doček Nove godine na splavu River uz sjajnu muziku

Doček Nove godine na splavu River uz sjajnu muziku

Doček Nove godine na splavu River uz sjajnu muziku i vrhunski provod. Prestižni beogradski splav koji je uvek okupljao veliki broj klabera i svih onih koji uživaju u dobrom provodu. Saznajte zašto je to baš doček Nove godine na splavu River uz sjajnu muziku pravi izbor za vas.

 splav river docek

River Nova godina doček svima poznato kao mesto najluđeg i najuzbudljivijeg dočeka. I ovog puta pružiće vam nezaboravno iskustvo o kojem ćete dugo pričati kao i spektakularan nastup velikih zvezda koji ćete dugo pamtiti. Luda atmosfera koju će vam u novogodišnjoj noći obezbediti  Damir Čičić, Tea Stoševska i sjajni Dj Joker. Ne dozvolite sebi da propustite ovu sjajnu ponudu i priliku da se provede kao nikad do sad!

 

Biće vam dostupna široka ponuda domaćeg i stranog pića u kojoj ćete uživati tokom cele večeri. Ono što vas očekuje jesu strana vodka, vermunt, pelinkovac, džin, piva, vina, rakije i sokovi. Svi ćemo se složiti da je ova ponuda baš baš dobra i zato vam je s razlogom toplo preporučujemo.

 

A za sve vas koji uživate u hrani, a naravno to su svi, očekuje vas top ponuda. Imaćete priliku da uživate u sjajnim ukusima počevši od hladnog predjela, salata, peciva i kanapea. Provod do ranih jutarnjih časova koji svakako ne treba propustiti.

 

Požurite i rezervišite vaše mesto što pre kako ne bi ostali bez istog, s obzirom da je potražnja jako velika. Rezervacije na dobro poznati broj telefona 062/111-22-33.