Fenomenalan doček 2021 u kafani Bajka

Fenomenalan doček 2021 u kafani Bajka

Fenomenalan doček 2021 u kafani Bajka zvuči fantastično zar ne? Prestižna beogradska kafana i ove godine obezbediće vam doček iz snova. Saznajte kakav vas to fenomenalan doček 2021 u kafani Bajka očekuje.

 

 kafana bajka docek

 

Kafana Bajka doček, u samom srcu Košutnjaka, na dobro poznatom mestu pored Avala Filma svake očekuje vas vrhunski provod. Dobra muzika, klopa, predobra atmosfera, ljubazno osoblje sve to karakteriše jednu od najomiljenih beogradskih kafana. Mnogo godina iskustva, i puno žurki koje je ova kafana organizovala, dugo su ostale u sećanju svih nas koji smo se tamo provodili. Zato i ove godine ne propustite sjajnu šansu za bajkoviti doček iz snova. Povedite vašu suprugu, devojku ili drugaricu i omogućite joj da se oseća baš kao što svaka žena želi, kao u Bajci.

 

Ono što vas u novogodišnjoj večeri očekuje jeste, kao što smo već napomenuli, dobar provod, piće i muzika uživo. Kada je reč o muzici ove godine dočekaće vas fantastični izvođači Dušan Kostrešević & Milica Nešković koji su poznati po pravljenju vrhunske atmosfere. Uz svoje omiljene izvođače imaćete priliku da uživate i u svom omiljenom piću koga će biti tokom cele večeri. Uživajte u rakiji, vinu, pivu, gaziranim i negaziranim sokovima i ostaloj žestini, a za sva ostala pića moćićete da doplatite po hit ceni. Fantastična ponuda, kao i svake godine, i zato vam je s razlogom toplo preporučujemo.

 

Zašto bi ste propustili ovu bajkovitu priliku i ne bi pružili sebi doček iz snova? Vaše mesto možete rezervisati na broj telefona 062/111-22-33.