prethodna
The Beach Belgrade ex Just Vanilla Doček Nove godine
sledeća
Cafe Scenarium Matinee Doček Nove godine

Cafe Scenarium Doček Nove godine

Cafe Scenarium Doček Nove godine

DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

DOČEK 2025 - Cafe Scenarium 
 
Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom za proslavu Nove godine, predstavljamo vam Cafe Scenarium. Cafe Scenarium je jedan od najlepših kafića u ovom delu grada i sigurni smo da ćete biti očarani.
 
Cafe Scenarium Beograd Doček Nove godine 2025 pruža nezaboravno iskustvo spoja vrhunske kulinarske umetnosti i sofisticiranog ambijenta. Enterijer odiše elegancijom, stvarajući savršen sklad između modernog dizajna i topline.
 
Restoran je smišljen je po uzoru na jedan od najpoznatijih kafića u Rio De Žaneiru. U duhu Brazila, enterijer unutrašnjosti izgleda rustično i sa prijatnom dozom modernog. Boje se savršeno uklopaju, dominiraju prljavobela i siva boja, a rustične sitnice će vam potpuno ulepšati ugođaj u ovom restoranu. Neka kafe Scenarium bude vaš izbor i uživaćete u opuštenosti i priajtnom ambijentu koji vam nudi.
 
 

CAFE SCENARIUM DOČEK NOVE GODINE 2025

 
 
Cafe Scenarium Doček Nove godine - Široka paleta pića, od izvrsnih vina domaćih i stranih vinarija do kreativnih koktela i odličnih rakija, zadovoljava i najistančanije ukuse i sigurno će vam se dopasti. Hrana u Scenariumu predstavlja pravu poslasticu za gurmane. Svaki zalogaj nosi pečat pažljivog odabira najkvalitetnijih sastojaka i majstorske pripreme. Meni oduševljava raznolikošću, nudeći vrhunske specijalitete koji mame nepce.
 
Scenarium je idealno mesto za doček Nove godine. Atmosfera prožeta sofisticiranim šarmom čini svaki trenutak posebnim. Uživanje u ukusima, elegantnom enterijeru i euforiji dočeka Nove godine čini posetu ovom restoranu nezaboravnim iskustvom.
 
 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 066 505 78 18

 

MUZIKA

DJ će biti zadužen za najveće hitove i nezaboravnu atmosferu u najluđoj noći.

 

PIĆE

Neograničena konzumacija domaćih pića predviđenih ponudom. 

 

HRANA

U novogodišnjoj noći uživaćete u vrhunskoj ponudi meza.

 

CENA

Cena ulaza je 50€.

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

066 505 78 18

Informacije i rezervacije

Kontakt

066 505 78 18