prethodna
Cafe Scenarium Doček Nove godine
sledeća
Tata Mata Novi Beograd Doček Nove godine

Cafe Scenarium Matinee Doček Nove godine

Cafe Scenarium Matinee Doček Nove godine

DOSTAVA KARATA na željene adrese u Beogradu.
Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.
Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

DOČEK 2025 - Cafe Scenarium Matinee
 
Ukoliko ste u potrazi za idealnim mestom za proslavu Nove godine, predstavljamo vam Cafe Scenarium. Cafe Scenarium je jedan od najlepših kafića u ovom delu grada i sigurni smo da ćete biti očarani.
 
Cafe Scenarium Beograd Matinee Doček Nove godine 2025 pruža nezaboravno iskustvo spoja vrhunske kulinarske umetnosti i sofisticiranog ambijenta. Enterijer odiše elegancijom, stvarajući savršen sklad između modernog dizajna i topline.
 
Restoran je smišljen je po uzoru na jedan od najpoznatijih kafića u Rio De Žaneiru. U duhu Brazila, enterijer unutrašnjosti izgleda rustično i sa prijatnom dozom modernog. Boje se savršeno uklopaju, dominiraju prljavobela i siva boja, a rustične sitnice će vam potpuno ulepšati ugođaj u ovom restoranu. Neka kafe Scenarium bude vaš izbor i uživaćete u opuštenosti i priajtnom ambijentu koji vam nudi.
 
 

CAFE SCENARIUM MATINEE DOČEK NOVE GODINE 2025

 
 
Cafe Scenarium Matinee Doček Nove godine - Široka paleta pića, od izvrsnih vina domaćih i stranih vinarija do kreativnih koktela i odličnih rakija, zadovoljava i najistančanije ukuse i sigurno će vam se dopasti. Hrana u Scenariumu predstavlja pravu poslasticu za gurmane. Svaki zalogaj nosi pečat pažljivog odabira najkvalitetnijih sastojaka i majstorske pripreme. Meni oduševljava raznolikošću, nudeći vrhunske specijalitete koji mame nepce.
 
Scenarium Matinee je idealno mesto za zagrevanje za doček Nove godine. Atmosfera prožeta sofisticiranim šarmom čini svaki trenutak posebnim. Uživanje u ukusima, elegantnom enterijeru i euforiji dočeka Nove godine čini posetu ovom restoranu nezaboravnim iskustvom.
 
 

INFORMACIJE I REZERVACIJE: 062 111 22 33

 

MUZIKA

DJ će biti zadužen za najveće hitove i nezaboravnu atmosferu u pripremi za najluđu noć.

 

PIĆE

Piće se naplaćuje po utrošku

 

CENA

Besplatan ulaz.

 

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33

Informacije i rezervacije

Kontakt

062 111 22 33