Beograd noću

Beograd noću

Beograd noću nikoga ne ostavlja ravnodušnim zbog svog bogatog noćnog života koji nudi gotovo svake večeri u toku nedelje i pruža kvalitetan i nezaboravan izlazak. Naša glavna prestonica definitivno privlači mnoge turiste iz dalekih zemalja da dožive nesvakidašnji provod koiu pruža Beograd noću.

U ponudi je veliki broj restorana, klubova i kafana u kojima vas očekuje prava zabava, zato odaberite lokal po vašem ukusu i prepustite se neodoljivom provodu koji vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

GDE IZACI BEOGRAD NOCU

 

 

Gde izaci kada je Beograd noću zaista atraktivan, i svaki lokal privlači pažnju na svoj način? Da biste pronašli idealno mesto za kvalitetan izlazak, prvo odaberite dan u nedelji kada želite da izađete, i krenite u potragu za idealnim klubom koji radi baš to veče. Kada ste odabrali određen dan, olakšali ste sebi potragu za dobrim provodom i tako spoznali svoje mogućnosti za gde izaći Beograd noću.

 

 

BEOGRAD NOCU KLUBOVI

 

 

 

Beograd noću klubovi definitivno su uvek dobra ideja kada poželite sa izađete sa ekipom, i potrebno je odabrati isključivo žanr koji želite da slušate i uživate u provodu. U nastavku teksta odabrali smo klubove koji dominiraju kada je Beograd noću u pitanju i gde možete očekivati zaista spektakularan provod.

 

 

KLUB RESTORAN BARAKA

 

 

Klub restoran Baraka je mesto za iskusne, i prave ljubitelje elegantnog izlaska sa stilom. Ukoliko želite da uživate u pravim hedonističkim trenucima koji podrazumevaju vrhunsku klopu, odličnu muziku uživo i atmsoferu kojoj ćete se diviti, ovo je odlično mesto za vas i vaše prijatelje. Baraka klub, izuzetno lep i dovoljno dobar da vam u potpunosti udovolji u svakom smislu.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

KLUB UP N DOWN

 

 

Klub Up n Down je novije mesto u gradu gde vas očekuje ekskluzivan provod. Ako želite da budete viđeni i da se dobro provedete, ovde vas očekuju sjajne večeri. Svakog vikenda možete uživati u specijalnim gostovanjima poznatih pevača, kao i u atmosferi na kojoj će mnogi pozavideti. Up n Down klub je mesto gde vas uvek očekuje mnoštvo iznenađenja i uzbuđenja.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

KLUB HYPE

 

 

Klub Hype je pravi klub koji će vas svojim ambijentom i atmosferom podsetiti na prave svetske klubove. I sama atmosfera je takva jer se ovde okupljaju pravi ljubitelji elektronskog zvuka i oni koji žele stvarno dinamičan provod, uz pravu dozu komfora i uživanja. Ako želite da osetite pravi klubski ambijent i uživate u elektronici, klub Hype biće vaš pravi odabir.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

BEOGRAD NOCU KAFANE

 

 

Beograd noću kafane uvek su dobra ideja kada poželite baš dobar i nezaboravan provod koji će se prepričavati. Svi znamo da je provod u kafanama uvek dobra ideja i da noći traju do jutra, zato su Beograd noću kafane najčešći odabir kako mlađim generacijama, tako i starijim. Ukoliko želite veče koje podrazumeva pravu akfansku atmsferu, u nastavku upoznajte najlepše beogradske kafane sa kvalitetnim beomskim večerima.

 

 

KAFANA BARBERI

 

 

Kafana Barberi je novije mesto u gradu, ali odmah nakon otvaranja, kafana je pokupila sve simpatije ljubitelja kafanskih večeri i tako postala najbolja kafana u Beogradu sa najlepšim boemskim večerima. Ovde možete očekivati pravi muzički spektakl, vesele goste i penjanje na stolicu, bez da vas neko opomene. Ovde se možete prepustiti isključivo svojim emocijama koje će vas prelaviti, zato toplo preporučujemo ovo neverovatno mesto.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

KAFANA DRUGA KUCA

 

 

Kafana Druga kuća je mesto sa pravim domaćim hitovima, ali klubskim ambijentom, što daje posebnu čar svakoj večeri koja se ovde provede. U pitanju je mesto duge tradicije i velikim iskustvom da vam učini svaki vikend zabavnijim i neodoljivim. Očekujte uvek dobro raspoloženje gostiju i pozitivnu energiju koja struji ovim klubom gotovo svake večeri. Kafana Druga kuca je mesto najboljeg provoda, zato je posetite i uverite se u ono što pričamo.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

KAFANA BAJKA

 

 

Kafana Bajka je mesto duge tradicije i jedinstvenog provoda u srcu Košutnjaka, gde je svako veče priča za sebe. Uživaćete u odličnom raspoloženju svih prisutnih, kao i u pozitivnoj energiji koja čini ovu kafanu toliko posebnom. Pravi kafanski provod priuštiće vam uvek atraktivna gostovanja popularnih pevača, zato odaberite petak ili subotu u kafani Bajka koji vam garantuje i više od onoga što očekujete.

Info&Rez: 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 T.Ž.