Veće puno hitova za doček Nove godine - Saša Matić nastupa u Hajatu!

Veće puno hitova za doček Nove godine - Saša Matić nastupa u Hajatu!

Da li ste znali da Saša Matić, jedan od najpopularnijih pevača danas, nosi ime Aleksandar? Rođen je u Bihaću 1978. godine, a poreklom je iz Drvara. Od raspada Jugoslavije živi u Beogradu.

Karijeru je započeo 1994. godine, a prvi album je objavio 2001. godine. „Maskara“, „Kada ljubav zakasni“, „Anđeo čuvar“, „Nije ovo moja noć“, „Ruzmarin“, Opala“... Ovo je samo delić hitova koji su neizostavni na svakoj proslavi, u svakom klubu, kafani, a i noviji dueti su neprikosnoveni – „Mešaj, mešaj“, „Zver“, „Ko si ti“ i tako dalje.

Kada je u pitanju Sasa Matic Nova godina će biti veoma ekskluzivna. On će nastupiti u hotelu Hajat (Hyatt), a sve detalje pronaći ćete na broju telefona 062 111 22 33.

Hotel Hyatt Regency je luksuzni hotel sa pet zvezdica, koji se nalazi u poslovnom delu Novog Beograda, na adresi Milentija Popovića 5. Poseduje dva restorana i poslastičarnicu - Metropolitan Grill, Focaccia i Tea House.

Nova godina Hyatt

Provod za ovu novogodišnju noć će se održati u Kristalnoj dvorani. Reč je o jednoj od najlepših i najpoznatijih sala u Beogradu, ukupne površine od 559 kvadratnih metara, sa maksimalnim kapacitetom za sedenje do 600 gostiju, koja se se može podeliti u tri samostalne sale za manje skupove do 200 mesta za sedenje. Upravo ovde organizuje se Nova godina. Sala je opremljena zvučnom kabinom i profesionalnom rasvetom.

Biće upriličena svečana novogodišnja večera na bazi švedskog stola inspirisana i kreirana od strane vrhunskog kulinarskog tima hotela. Piće će se plaćati po utrošku. Cene za ovakav docek su 160, 170 i 190 evra, u zavisnosti od zona, koje su označene kao crna, srebrna i zlatna. Podrazumeva se elegantno mesto za sedenje.

Kada je u pitanju Nova godina Beograd nudi ono najfinije, a baš svoje mesto, bilo da je reč o Hajatu ili nekom drugom objektu, potražite pozivom ili porukom na broj telefona 062 111 22 33.

A.K.