Biljana Milovanović u event centru Perla za doček Nove godine

Biljana Milovanović u event centru Perla za doček Nove godine

Fenomenalna Biljana Milovanović u event centru Perla za doček Nove godine savršena ponuda koju je teško odbiti i koja će vam dugo ostati u sećanju. Mlada ambiciozna pevačica, predivnog glasa u jednom od najelegantnijih restorana u Beogradu upotpuniće ovaj fantastični doček. Saznajte zašto je to baš Fenomenalna Biljana Milovanović u event centru Perla za doček Nove godine najbolji izbor za vas.

 

Biljana Milovanović, kao što rekosmo, mlada pevačica koja je postala poznata po izvođenju jako zahtevnijih pesama na kojem joj zavide i mnoge starije kolege. U novogodišnjoj noći izvodiće vaše omiljene hitove uz koje će te se provoditi do ranih jutarnjih časova. Savršena ponuda koju je teško odbiti, savršeni ambijent i vatrena atmosfera, koju će ova mlada zvezda dovesti do usijanja.

 

biljana milovanovic restoran perla

 

Što se tiče samog restorana Perla, u pitanju je jedan od najelitnijih beogradskih lokala, dobro poznat po pravljenju najlepših proslava. Pored fantastičnog izvođača koju smo prethodno pomenuli očekuje vas i neverovatna ponuda hrane i pića, kao i profesionalnog osoblja koje će vam biti na usluzi. Predivan ambijent, piće kojeg će biti tokom cele večeri, baš sve ono što vam treba za savršenu novogodišnju noć. Imaćete priliku da uživate u vinu, pivu, rakiji, žestini, gaziranim, negaziranim sokovima i pritom nećete morati da razmišljate dal će pića nestati.

 

Takođe očekuje vas i bogata trpeza, gala večera koju je restoran Perla pripremio za svoje gala goste. A kao što znamo svi gosti ovog restorana su gala, i svi će imati priliku jednako da uživaju. Od predjela, glavnog jela i naravno predivnog deserta je sve ono što vas očekuje na ovom fantastično organizovanom dočeku.

 

Ukoliko želite da vaše mesto rezervišete još danas, to možete učiniti na broj telefona 062/111-22-33.