Sjajni Žarko Šinković u restoranu Zlatnik Hall za doček Nove godine

Sjajni Žarko Šinković u restoranu Zlatnik Hall za doček Nove godine

Sjajni Žarko Šinković u restoranu Zlatnik Hall za doček Nove godine zvuči sjajno zar ne? Fantastični izvođač poznat po pravljenju vrhunske atmosfere i izvođenju najvećih hitova ovih prostora, doprineće da vam ovaj doček ostane dugo u pamćenju. U nastavku teksta otkrijte zašto je baš sjajni Žarko Šinković u restoranu Zlatnik Hall za doček Nove godine baš pravi izbor za vas.

 

Žarko Šinković, vrsni mladi pop pevač poznat po pravljenju vrhunske atmosfere na različitim tipovima proslava, venčanja, rođendana i naravno novogodišnjih dočeka. Svako ko je bar jednom bio na nekoj od njegovih proslava zna o čemu govorimo i zašto polažemo velike nade u ovu mladu zvezdu. Iako tek u usponu, sigurno smo da će ovaj mladi pevač postati jedna od najvećih zvezda našeg prostora. A kada je reč o ovom dočeku sigurni smo da će vam dugo ostati u sećanju, i da će te uživati do ranih jutarnjih časova.

 

zlatnik hall zarko sinkovic

 

Što se tiče restorana Zlatnik Hall kao što znamo reč je o prestižnom beogradskom restoranu, poznatom po organizovanju vrhunskih proslava. Pored mlade zvezde koju smo prethodno pomenuli, ovu fantastičnu ponudu upotpuniće i vrhunska ponuda hrane i pića. Uživajte u predivnom ambijentu i ljubaznom osoblju koje će dodatno doprineti da se provedete kao nikada do sad. Uživajte u čaši vašeg omiljenog vina, piva ili rakije i u zalogajima fantastično pripljemljenih jela od strane kulinarskih eksperata.

 

Ukoliko vaše mesto želite da rezervišete još danas to možete učiniti na broj telefona 062/111-22-33.