Zvezda granda Miloš Živković za doček Nove godine u kafani Bajka

Zvezda granda Miloš Živković za doček Nove godine u kafani Bajka

Zvezda granda Miloš Živković za doček Nove godine u kafani Bajka pripremaju vam bajkovitu proslavu iz snova koju nikako ne treba propustiti. Zvezda u usponu prefinjenog glasa i omiljena čarobna kafana i ovaj put organizovaće doček iz snova. U daljem tekstu saznajte zašto je zvezda granda Miloš Živković za doček Nove godine u kafani Bajka pun pogodak!

 

Miloš Živković, mladi a već iskusni pevač istakao se po učešću u Zvezdama granda gde je čak došao do finala. Miljenik Jelene Karleuše doprinećete da se osetite kao u Bajci na ovom fantastično organizovanom dočeku. Uživaćete u vašim omiljenim hitovima koje ova zvezda izvodi na njemu svojstven način, i budite sigurni da će te se provesti kao nikada do sad. Potpuno smo sigurni da je ova ponuda prava za sve ljubitelje dobrog provoda i domaće muzike, kao i fantastičnog ambijenta kafane Bajka.

 

kafana bajka docek milos zivkovic

 

Što se tiče kafane Bajka i savršenog dočeka koji organizuju svake godine sigurni smo da ćete i ove godine uživati i dugo prepričavati svoje doživljaje. Fantastična ponuda koja pored sjajnog izvođača nudi i veliki asortiman pića koji će upotpuniti ovaj doček. Uživajte u čaši vašeg omiljenog pića i pevajte velike hitove domaće muzike do ranih jutarnjih časova. Ne propustite ovu sjajnu priliku za ovaj neverovatni provod čuvenog gradskog lokala. Savršeni ambijent i ljubazno osoblje, doprineće užitku u ovoj proslavi, a vi ćete poželeti da novogodišnja noć nikada ne prođe.

 

Vaše karte možete rezervisati na broj telefona 062/111-22-33.