Spektakularan doček u hotelu Hilton na Vračaru

Spektakularan doček u hotelu Hilton na Vračaru

Svima onima koji nisu iz Beograda sigurno je dobro poznat deo grada sa nazivom Vračar. Ovo je jedan od najstarijih beogradskih toponima - javlja se još u predturskom periodu.

To je najmanja, ali i najgušće naseljena beogradska opština. Zauzima površinu od 292 ha, na kojoj živi 69.680 stanovnika. Postoji nekoliko legendi o nastanku imena Vračar.

Najstarija potiče iz 1521. kada je ovaj kraj dobio ime po junaku - neverniku čije je ime bilo Vračar, a koji je na tom mestu imao kolibu. Po drugoj, ime potiče od - vrapčijih polja, jer je mnogo ovih ptica bilo nastanjeno na teritoriji današnjeg Vračara.

Vračar krasi Hram Svetog Save, koji je ukrašen prelepim mozaikom i za koji mnogi kažu da će postati nova Aja Sofija.

Ovde je smešten i jedan od najboljih prestoničkih hotela - Hilton.

Hotel Hilton

Hotel Hilton sa 5 zvezdica nalazi se na adresi Kralja Milana na Vračaru. Nudi krovni bar i restoran sa pogledom na grad, a nalazi se na pešačkoj udaljenosti od Trga Slavija i Hrama Svetog Save.

Elegantan i prostran lobi, uz prirodnu svetlost, dočekuje svakog gosta po dolasku u Hilton Beograd.

Raznovrsna gastronomska ponuda, večera na bazi srpskih specijaliteta ili uživanje u azijskim ukusima deo su ponude ovog hotela. Gosti imaju mogućnost da dožive srpsku kuhinju u restoranu Dva Kralja (Two Kings) ili da uživaju u azijskoj fjužn (fusion) hrani. Uz pogled na Beograd, gosti Sky Lounge-a mogu ispijati koktele. Pored toga, rum servis je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Living Well Health Club u sklopu hotela nudi spa i velnes sadržaje, a gostima su na raspolaganju termalno kupatilo, sauna i tursko kupatilo.

Hotel ima osam spratova, 242 sobe, uključujući 19 apartmana, balsku dvoranu, podzemnu garažu-

U ponudi su elegantne sobe i moderno opremljeni apartmani. Prostrane sobe poseduju klima-uređaj, sto i flat-screen TV sa kablovskim kanalima. Svaka smeštajna jedinica nudi kuvalo i frižider, dok pojedine obuhvataju i čajnu kuhinju.

Hotel Hilton je savršeno mesto za poslovne sastanke, sa prostranim i dobro opremljenim konferencijskim salama kojih ukupno ima 11. Svečana sala Tsar Dusan ima 407 kvadratnih metara i može da ugosti i do 526 gostiju. Postoje tri konferencijske sale koje se mogu podeliti. Najmanja sala za sastanke može da primi i do 14 osoba.

Prelepa bašta Oasis je savršena za socijalne događaje.

U Hiltonu se organizuje i spektakularan provod kada je u pitanju Nova godina .

Fenomenalan doček Nove godine u hotelu Hilton

Hotelski doček Nove godine uvek je glamurozan, a baš takav bio je i prošlog decembra. Kada je u pitanju hotel Hilton Nova godina je dočekana uz Editu!

Edita Aradinović postala je poznata kao pevačica grupe Ministarke. Prvi put se pojavila na sceni 2010. godine u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Ovde nije ostvarila veliki uspeh, ali je zato 2012. godine kao solo pevačica sa pesmom "Overila" napravila pravi letnji hit. Blud i nemoral je prva pesma koju je objavila nakon napuštanja benda Ministarke, 2018. godine. Uspešno gradi solo karijeru, a njeni hitovi su "Magnum", "Životinje", "Slobodno me rani", "A kapela", kao i najnovija pesma "Ja sam tvoj dom".

Cena dočeka ovde je bila 140€, 150€ i 160€ . U cenu je bilo uračunato mesto za svečanim stolom, večera na bazi švedskog stola i jedno piće dobrodošlice.

Ukoliko vas zanima Gde pevaju poznati za Novu godinu 2021 . pročitajte na linku.

A.K.