Kafana Bajka - najbolji kafanski doček u Beogradu

Kafana Bajka - najbolji kafanski doček u Beogradu

Kafana Bajka - najbolji kafanski doček u Beogradu s razlogom vas poziva da se uverite da će i ove godine biti baš tako. Neprikosnoveni lokal koji kada je u pitanju kafanski provod grada Beograda, svaki put organizuje doček iz snova. Uverite se zašto je baš Kafana Bajka - najbolji kafanski doček u Beogradu.

 

kafana bajka najbolji kafanski docek

 

Kafana Bajka Nova godina i ovaj put, kao i dugi niz godina iza nas, potrudiće se da organizuje pravi bajkoviti provod koji ćete dugo pamtiti. Svi koji su bar jednom bili u ovoj kafani, uvek su se vrlo rado vraćali, i svaki put se sve luđe provodili. Na najdivnijem mestu u Beogradu, u Košutnjaku, i uz prelepi ambijent koji ova kafana poseduje, osetićete se kao u Bajci. Idealno da povedete svoju najdražu pripadnicu nežnijeg pola i zajedno se provedete do ranih jutarnjih časova.

 

U novogodišnjoj noći uz vaše omiljene hitove zabavljaće vas sjajni duo na bini, Milos Zivkovic i Zorana Salipur & bend! Mladi izvođači poznati po pravljenju vrhunske atmosfere doprineće da se provedete kao nikada do sad. Sigurni smo da će kao i uvek zablistati na sceni i pružiti vam maksimalno zadovoljstvo.

 

Pored toga imaćete priliku da neograničeno uživate u svom omiljenom piću. Prava novogodišnja ponuda počevši od žestine, vina, piva, rakije i drugih bezalkoholnih pića. Nazdravite sa vašom omiljenom osobom, prijateljima, i uživajte do ranih jutarnjih časova.

 

Ukoliko želite da svoje karte rezervišete baš sada, to možete uraditi na broj telefona 062/111-22-33.