Restoran Perla pravi izbor za doček Nove godine

Restoran Perla pravi izbor za doček Nove godine

Restoran Perla pravi izbor za doček Nove godine koji svaki put organizuje sve ludji provod. Poznati beogradski restoran i ovaj put zasijaće na pravi način u novogodišnjoj noći. Saznajte zašto je baš restoran Perla pravi izbor za doček Nove godine.

 

perla docek nove godine

 

Restoran Perla Nova godina i ovaj put, kao i do sada, učestvuje u organizaciji najdivnijeg provoda u novogodišnjoj noći. Uživajte uz fantastične mlade izvođače Biljana Milovanović i Djordje Rakić koji će vas zabavljati do ranih jutarnjih časova. Svako ko se nekada zabavljao na njihovim žurkama zna kakav ga provod čeka i zašto ne treba da propusti ovu ponudu. Povedite vaše najbliže prijatelje, porodicu, i svi zajedno se provedite i pevajte svoje omiljene hitove.

 

Ono što vas još očekuje za doček u restoranu Perla jeste neograničena konzumacija vašeg omiljenog pića. Imaćete priliku da uživate u vinu, pivu, rakiju i drugoj žestini, gaziranim i negaziranim sokovima. Naravno, očekuje vas i bogata trpeza počevši od predjela, jela pa do deserta koje će spremati vrhunski kulinarski eksperti ovog vrhunskog restorana.

 

Celokupna ponuda uz pristupačne cene karata koje se kreću od 35€ do 60€ po osobi u zavisnosti od pozicije koju odaberete. Ono što je najbitnije jeste da na kojoj god se poziciji nalazili moćićete da uživate u pogledu na binu. Uz sjajno ozvučenje koje ovaj restoran ima moćićete da uživate u predivnim glasovima ovih mladih pevača do ranih jutarnjih časova.

 

Ukoliko ste se odlučili baš za ovaj restoran vaše karte možete rezervisati na broj telefona 062/111-22-33.