Doček na Banovom brdu - restoran Čukarički san

Doček na Banovom brdu - restoran Čukarički san

Čukarica je gradska opština Beograda. Zauzima površinu od 15.650 hektara, na kojoj živi oko 160.000 stanovnika. Ime je dobila po Čukarevoj mehani i Čukar česmi koje su se nalazile negde preko puta današnje Ade Ciganlije.

Apsolutni centar Čukarice je Banovo brdo gde se nalazi i sedište opštine. Među poznatija naselja spadaju Železnik i Žarkovo, a tu su i Cerak, Košutnjak, Makiš i tako dalje. Prigradske opštine koje pripadaju Čukarici su Umka, Sremčica, Ostružnica i druge.

Banovo brdo je Požeškom ulicom povezano sa centrom Beograda. Oivičeno je Čukaričkom padinom, Adom Ciganlijom, Košutnjakom, Topčiderom i Žarkovom, dok ga Most na Adi povezuje sa Novim Beogradom.

Ime je dobilo po Matiji Banu, dubrovačkom političaru i diplomati, koji je živeo ovde sredinom 19. veka.

Na Banovom brdu nalazi se i stadion fudbalskog kluba Čukarički, a u neposrednoj blizini naselja nalazi se i beogradski hipodrom.

Tu je i mnoštvo ugostiteljskih objekata, a jedan od njih je i restoran Čukarički san.

Restoran Čukarički san

Restoran Čukarički san nalazi se na adresi Beogradski bataljon 25 na Banovom brdu. Kapaciteta je 400 osoba. Ima tradiciju duga preko 30 godina, a sada je potpuno renoviran. Omiljeno je mesto mnogih generacija, a sada, pored starog šarma, zrači novim sjajem.

Poseduje dve predivne, klimatizovane sale kapaciteta - Diamond salu za 250 osoba i Etno salu, koja ima 80 mesta. Sale su moderno uređene, poseduju odlično ozvučenje i osvetljenje.

Tu je i bašta koja nudi mesto za 70 ljudi u prirodnoj hladovini lipa i breza i sopstvenim, obezbeđenim parkingom za 50 vozila. U sklopu restoranskog kompleksa nalazi se i dečije igralište, koje je potpuno ograđeno.

Idealno je mesto za poslovni ručak, porodičnu večeru, ili prijateljsku proslavu. Ovde se organizuju različite vrste proslava, a među njima i Nova godina.

Kada je reč o hrani, ovde možete da uživate u specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje: svinjski ribić u kajmaku, piletina u bezobraznom sosu, lignje na žaru i tako dalje. Raspolažu velikim izborom pića – mineralne vode, sokovi, topli napici, piva, vina, žestoka pića i rakije.

Doček Nove godine u restoranu Čukarički san

Doček Nove godine u restoranu namenjen je osobama koje žele da imaju komfor, svoje sigurno mesto za stolom, mnoštvo ukusne hrane i bogatu kartu pića. U paru ili društvu, boravak u restoranu uvek je poseban i svečan, a posebno kada se radi o proslavi u najluđoj noći. Podrazumeva se i elegantna garderoba, pa je svaki odlazak u restoran pravi praznik.

Kada je u pitanju restoran Čukarički san Nova godina je dočekana uz muziku BG Mix benda i benda Brojanica. Ovaj bend iz Beograda pokazao se kao odličan na svadbama i drugim proslavama, što potvrđuje njihovo dugogodišnje iskustvo.

Cena dočeka kretala se od 28 evra, a podrazumevala je neograničenu konzumaciju pića i kompletnu večeru.

Osim dočeka 31. decembra, provod je organizovan i za Srpsku novu godinu.

Doček Srpske nove godine u restoranu Čukarički san

Kada je u pitanju restoran Čukarički San doček Srpske nove godine organizovan je uz bogatu ponudu raznolikog pića, ali i hrane. Isti muzičari bili su zaduženi za atmosferu, a karta je koštala 19€ po osobi.

Proverite na linku ukoliko vas zanima Gde pevaju poznati za Novu godinu 2021.

A.K.