Zašto je novogodišnji matine u Departman baru pravi izbor

Zašto je novogodišnji matine u Departman baru pravi izbor

Zašto je novogodišnji matine u Departman baru pravi izbor za sve ljubitelje vrhunskog provoda? Zato što je u pitanju jedan od najboljih organizatora žurki svih vrsta, a ovaj put vam priprema nešto sasvim novo i neočekivano. Saznajte u nastavku teksta zašto je to baš novogodišnji matinee u Departman baru pravi izbor.

 

Departman bar matinee Nova godina, sjajna dnevna žurka vrhunskog lokala koji se nalazi u samom srcu grada. Dostupan svima, iz koga god dela grada da dolazite, ovaj put organizuje dnevnu žurku kojoj će malo ko ostati ravnodušan. Na adresi u Karađorđevoj ulici broj 75, očekuje vas najbolji dnevni provod ikada uoči novogodišnje večeri.

 departman bar matinee

Sjajna muzika uživo, uz najveće hitove domaćih izvođača kao i savršena ponuda hrane i pića su samo neke od stvari koje vas očekuju. Kao što rekosmo, neograničena količina pića tokom cele večeri kao i savršeni ukusi kulinarskih eksperata ovog fantastičnog lokala. Uzmite čašu vašeg omiljenog pića, zabavite se kao nikada pre, i ispratite staru godinu na najlepši mogući način.

 

Kao što znamo u pitanju je jedan od najpopularnijih lokala u gradu, i potražnja je ogromna. Zato vam preporučujemo da vaše karte rezervišete što pre i obezbedite sebi mesto. Rezervaciju možete učiniti na dobro poznati broj telefona 062/111-22-33.