Magična Nova godina u restoranu Perla

Magična Nova godina u restoranu Perla

Magična Nova godina u restoranu Perla za doček iz snova koji svako od nas priželjkuje. Ispratite staru godinu uz fantastične izvođače koji će pevati vaše omiljene hitove do ranih jutarnjih časova. U nastavku teksta saznajte kakva vas to magična Nova godina u restoranu Perla očekuje.

 

Restoran Perla Nova godina, ove godine pravi fantastičan docek za sve prave ljubitelje dobrog provoda. Uzivajte uz fantastične izvođače koji vas očekuju i to ni manje ni više nego Biljana Milovanovic i Djordje Rakic! Dva izvrsna vokala izvodiće najveće hitove domaće muzike, na savršen način. Predviđamo im sjajnu karijeru, s obzirom da su u pitanju mladi ambiciozni izvođači koji su svoje glasove školovali godinama unazad. Iako mladi imaju i više nego dovoljno iskustva u pravljenju vrhunske atmosfere i zabave, zbog čega su i osvojili srca mnogih.

 perla docek nove godine

Što se tiče samo restorana Perla, reč je o jednom od najlepših lokala u Beogradu, koji je bio organizator mnogih fantastičnih proslava. Od venčanja, rođendana pa sve do novogodišnjih dočeka, sigurni smo da će se potruditi da ovu proslavu dugo pamtite po lepom. Tako je bar do sada bilo, i stvarno znamo da je svaka njihova žurka organizovana do najsitnijih detalja.

 

Uzivajte u kompletnoj ponudi hrane i pića koje će biti tokom cele večeri. Imaćete priliku da pijete čašu vašeg omiljenog pića i uživate u sjajnim ukusima koji su kulinarski eksperti pripremili samo za vas. I sve to naravno po jako pristupačnim cenama! Pevajte uz sjajne izvođače, zagrlite vašu porodicu i prijatelje i uživajte u vrhunskom provodu do ranih jutarnjih časova.

 

Vaše karte rezervišite što pre, jer je potražnja za ovom ponudom jako velika. Pozovite broj telefona 062/111-22-33.